Přejít k hlavnímu obsahu

To nejlepší z velikonočních skinů

10. 4. 2020 | 08:00 Všechny hry
Letos kvůli nařízením, která platí kvůli šíření koronaviru, nemůžeme slavit Velikonoce tak, jak jsme zvyklí každý rok. PLAYzone vám alespoň přinesl ten nejlepší výběr velikonočních herních skinů.
Easter
Easter

Fortnite 

Fortnite, oblíbená hra od Epic Games, vydává stále nové skiny, a tak není překvapivé, že těch velikonočních má hned několik. V dubnu 2018 vyšly hned dva, a to Bunny Brawler a Rabbit Raider. Oba dva skiny byly součástí Pastel Patrol Setu. 

Bunny

Rabbit Raider

Bunny

Bunny Brawler

I v roce 2019 přišel do Fortnite s Velikonoci nový skin, tentokrát však nebyl tak roztomilý, spíše naopak, někoho může možná až vyděsit. Jako by králíčka posedli démoni. Tohle je Nitehare.  

Nitehare

Nitehare

Pravděpodobně nikoho nepřekvapí, že se nových skinů dočkáme i letos. Leak na konci března prozradil, že update v12.30 přinese hned několik nových skinů, ačkoliv ne všechny z nich jsou nutně velikonoční. 

skin
skin
skin

League of Legends 

Nesmíme zapomenout ani na skiny z oblíbeného League of Legends. Ačkoliv je v LoL skinů spoustu, v prosinci 2019 vyšel už 1000. skin a letos jich má vyjít na 120 dalších, zmíníme jen některé z nich, a to Cottonfail Fizz ze srpna 2015, Cottonfail Teemo z dubna 2011 a Battle Bunny Riven z dubna 2012. 

COTTONTAIL FIZZ

Cottonfail Fizz

Cottonfail Teemo

Cottonfail Teemo

Bunny

Battle Bunny Riven

PUBG

V srpnu 2019 vyšel v PUBG Rabbit Season Set, který obsahuje nepřekvapivě králíčky. Ačkoliv nejde přímo o velikonoční skiny, přišlo nám, že se do tohoto seznamu také hodí. 

Velikonoční nabídka skinů je poměrně pestrá, stačí si vybrat. A jak plánujete strávit Velikonoce v karanténě vy? Zahrajete si s nějakým ze skinů z našeho seznamu? 

Štítky: velikonoce, skiny