Přejít k hlavnímu obsahu

Nejužitečnější hráč MČR NEOFRAG: Jsem posedlý být nejlepší!

24. 11. 2020 | 11:50 Counter-Strike 2
Vodafone MČR 2020 mělo jednoznačnou hlavní hvězdu. Adam 'NEOFRAG' Zouhar naplno ukázal svoji extratřídu a nebyl pochyb o tom, že právě on bude Rádiem SPIN 96,2 vyhlášen nejužitečnějším hráčem turnaje. My jsme si nejlepšího hráče domácí scény pozvali k rozhovoru, ve kterém krásně ukázal, jak hráč jeho kalibru přemýšlí, aniž by se musel sáhodlouze rozpovídat.
NEOFRAG
NEOFRAG

Jak bys jednou větou shrnul letošní MČR a jízdu ve vašem podání?

Nejsem překvapený.

A teď zkus totéž, jen jednou větou shrnout celou letošní sezónu.

Nejlepší rok mého života.

Teď už ale trošku více do šířky. Jsi spokojený s vaším týmovým výkonem na MČR?

Nejvíc spokojený jsem asi našim comebackem na Dustu, ale jinak nejsem nějak moc spokojený. Několikrát jsme prohráli úplně zbytečná kola, a to, co jsme předvedli, nebyla naše nejlepší hra, co dokážeme zahrát.

A co individuálně? Jsi se sebou opravdu spokojený, nebo od sebe čekáš ještě více?

Já si furt stojím za tím, že člověk nikdy nemůže být spokojený, pokud chce hrát na nejlepší úrovni a být nejlepší. Od sebe čekám určitě více.

NEOFRAG

Koho jsi vnímal jako nejnepříjemnějšího konkurenta? capseN nebo někdo jiný?

Nikoho jsem nevnímal jako konkurenta, protože pokud člověk hraje jako já a dře jako já, tak není důvod se někoho nebo něčeho bát.

Jaké jsou podle tebe tvé největší přednosti, díky kterým jsi tady nejlepší?

Asi moje motivace a tím, jak jsem posedlý být nejlepší.

Na čem naopak nejvíce pracuješ, aby ses ještě více rovnal EU konkurenci?

Snažím se nejvíc ovlivnit moje emoce a nedávat je tolik najevo, to je asi moje největší slabina.

Dokážeš naznačit, jestli jsi už měl i nějaké zajímavé evropské nabídky? Je nějaká meta, kvůli které bys domácí scénu opustil?

Už jsem dostal nabídku do TOP 30 týmu světa. Kdybych dostal nabídku do TOP 20 týmu, tak určitě do toho jdu, ale ještě je to dlouhá cesta a s klukama chci další rok dosáhnout TOP 30.

MČR merch
Štítky: MČR, NEOFRAG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.