Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG je všude aneb jak vypadají All-Star týmy komentátorů MČR

6. 11. 2020 | 19:30 Counter-Strike 2
Vodafone Mistrovství ČR v CS:GO se blíží neskutečným tempem a nyní přichází na řadu další část zpovědi našich komentátorů. Úkol byl jasný: Sestav All-Star tým z účastníků MČR!
CS:GO MČR
CS:GO MČR

SINNERS jsou u nás v poslední době jasnou jedničkou a z této pozice budou vstupovat i na zmiňované MČR. Pro ozvláštnění tedy každý mohl vybrat do své sestavy pouze dva hráče ze stejného týmu. Jako správní rebelové si tam hvězdy vysílání přimysleli občas i trenéra, nebo hráče, který na MČR nepostoupil. Nejoblíbenějším článkem týmu se stal NEOFRAG právě z týmu SINNERS, kterého ve své sestavě neměl jen jeden z devíti členů on-air týmu. No kdo byl ta černá ovce? 

Storm CS:GO
IGL by u mě dělal Leckr, vzhledem k obrovským zkušenostem, možnostem adaptace, fragujícímu potenciálu, a také super povaze. Entry fragger by byl u mě NEOFRAG - to je neskutečný firepower, vyhraje drtivou většinu 1v1 duelů, takže tady byla volba jasná.

AWP by si vzal blogg1s, který si rozumí s Leckrem, poslední dobou má konzistentní výkony a skvělé statistiky, hlavně co se týče entry fragů. Lurker by u mě byl AJTT, který má obrovský potenciál, je silný na triggeru, skvělý clutcher a velmi chytrý hráč. Posledním článkem by byl asi beastik, který může Leckrovi pomáhat s callováním určitých situací, má dostatek zkušeností, velký knowledge, klid, fragovací potenciál a znovu ten správný mindset.
Striker CS:GO
NEOFRAG musí patřit do každého All-Stars týmu, protože je podle mě nejlepším hráčem na celé scéně. Když už jsme u SINNERS, tak nemůže chybět ani ZEDKO, jako jeden z nejzkušenějších u nás a jako alespoň bývalý in-game leader, který si dokáže poradit s hromadou palebné síly. Blogg1s jako AWP, k tomu AJTT, a jako posledního bych vybral Pechyna. Je to dobrá kombinace zkušeností, mladších hráčů, a tvrdé síly. Předpokládal bych trochu problémy s rolemi, ale od tohohle týmu bych jednoduše očekával, že každého steamrollne.
DeeThane
Kdybych mohl přidat trenéra, měl bych jasno. Znám Dodiho už velmi dlouho a byl by moje volba. Cítím z něj vášeň a snahu udělat nejlepší tým. Navíc věřím, že je autorita a kluci by ho poslouchali. Neofrag je bestie a garantuji, že každý komentátor Neofraga začlení do své sestavy při této otázce. AJTT je jeden z nejlepších hráčů tady u nás a jeho game IQ je neuvěřitelný. Cannieho bych dal na wipo, protože v momentě, kdybych ho sem nenapsal, udělal by si ze mě polévku. Levi je stabilita ve výkonech a též fantastický střelec. Twist je za mě jeden z nejtalentovanějších hráčů tady u nás a budu se za ten názor rvát. Dejte tomu klukovi full contract, zaplaťte mu plnou ledničku a nájem na rok dopředu a přísáhám, že tady budeme mít Neofraga v2.
shadye csgo
Za mě by padla volba na Zedka a NEOFRAGA. Tady jsem hodně přemýšlel ještě mezi beastikem a shockem. Nasadil bych ke klukům AJTTa společně s Levim a zariskoval s Pechynem. Hrozně by mě zajímalo, jak by si kluci sedli in game, charakterově a především jak by balancovali svoji vrozenou agresivitu.

Já tady za all-star hráče považuji dost velkou část scény, proto je fakt těžké vybrat zajímavou pětku, těch kombinací bych měl ještě spoustu - základ bude vždy jen v týmové chemii, do které bohužel z pozice komentátora až tolik vidět prostě nemůžu, na to se musíte s klukama znát přímo ingame nebo jako spoluhráč a kamarád z nějakého předchozího týmu. Jinak jako kouče bych letos nasadil d0diho, čistě z interních důvodů. один.
Dev1 CS:GO
Tak myslím, že nebude nič prekvapujúce keď prvé dve miesta obsadia hráči zo SINNERS a jednoznačne jeden z najskúsenejších hráčov tam pre mňa je ZEDKO. Ďalej by som to videl na Neofraga a tu už musíme prejsť do ďalšieho tímu. Namiesto mixu piatich rôznych hráčov by som vybral takéto dvojičky, ktoré v all-stars mixu fungujú najlepšie a vedia spolu najlepšie spolupracovať. Za mňa je to istejšie, než zobrať päť superstars z každého tímu.

Ďalšie dva by prišli z legendárnej organizácie eSuba. Zo skúsenosti, čo mám z komentovanie našich lokálnych turnajov, by to boli The eLive a blogg1s, tí vedia pri dobrom dňu zahrať neskutočne, takže by som im dal šancu. Celé by to uzavrel AJTT z tímu Entropiq, mladý a talentovaný hráč, verím že by dobre zapadol do tejto skúsenej päťky.
Blade
Pokud to pojmu, že z každého týmu vyberu jednoho a aby ten tým měltaky nejaký koncept, tak pokud začnu Neofragem, nikdo se mi nebude divit. Z týmu SINNERS tedy beru jeho, bude plnit roli openfragera a střílecí mašinu týmu. No a v každém dobrém týmu, by měl být dobrý IGL. A tady nezajdu jinam než do Entropiq pro pana leckra. Co ten kluk oddává te hře je neuveřitelné, a jestli někoho uznávám na naší scéně, tak je to právě on. Když půjdeme dále, bylo by dobré někoho nominovat z eSuby.

Tam je v mém hledáčku dvojce Levi/blogg1s. Potřebujeme ale kvalitní AWP, takže nominuji blogg1se. Bylo by dobré mít v týmu dvě kvalitní AWP, kdyby to tomu druhému nešlo, popřípadě by jsme se podívali na mapu kde by jsme třeba mohli využít double AWP setup. Zárověň by bylo dobré, kdyby ten druhý sniper uměl hrát dobře rifle, čemuž podle mě odpovídá cannie, NIO, forsyy nebo capsen. Jelikož jsem si nastavil pravidlo, že z každého týmu může být pouze jeden, tak volím forsyyho.

No a poslední rolí, bude nějaký dobrý support. Nejvíc nevděčná role v týmu, nikdo kromě vaších spoluhráčů ji moc neoceňuje, blbě se sleduje a dohledává. Mám plno aspirtantů, ale z týmů kde už jsem hráče bral. Proto se podávám do týmu DTG, kde je MAXX. Sice poslední dobou plní roli IGL, ale dříve, když jsem sním ještě hrál já (tedy 38 let zpátky), tak tuto roli časato vykonával, a hrozně se mi to líbilo. Znal hodně granátů, nabízel se, chtěl se obětovat pro tým a k tomu ještě je skvěle vyzbrojen aimově. Jasná volba pro mě. Pokud máme být kompletní i s koučem, tak beru živoucí legendu Michala Weisse akka Bordela z týmu eEriness, aby jsme splnili pravidlo, které jsme si nastolili výše.
Bananides CSGO
Mít neomezený rozpočet a možnosti, tak to seskládám následovně. Nevzít individuálně nejlepšího hráče u nás by byl trolling, NEOFRAG je #1 a tečka. Je potřeba mít tam někoho, kdo tomu dá myšlenku a umí hrát dost vyčůraně, proto je druhou volbou pan Knedlíček. To je pro mě hráč, kterému by ten titul slušel snad nejvíce za tu tvrdou dřinu, kterou do CS:GO dává. Jindra Chybů chybět taky nemůže. Zkušeností má na rozdávání a hlavně vždy, když jde do tuhého, umí zařadit vyšší rychlostní stupeň a být jistým x faktorem svého týmu.

Taky bychom s ním zaručeně vyhráli soutěž o nejhezčí boty. NIO a Desty jsou kromě toho, že mají hodně odstříleno a Domča Černý je navíc obhahující mistr, taky dobří kluci a v týmu potřebujete mít především dobrou partu. Navíc jejich přítelkyně jsou moje blízké kamarádky a skupinová oslava titulu by pak byla ta nejvíc nejlepší věc na světě. Někdo by mohl namítat, že chybí vyložený AWP hráč, ale prosím vás, tahle skvadra by vyhrála dřív než by se na tu zbraň vůbec našetřilo.
Lelek CSGO
Vybíral sem z týmů především hráče, ke kterým mám tak nějak blízko, takže omluvte, že to co se rolí týče možná nebude dávat smysl.
Kaparzo CSGO
Moje dvojka ze SINNERS by byla NEOFRAG a Beastik. AWP by se ujal blogg1s a v mém týmu by nechyběl ani AJTT. Na závěr bych to uzavřel Fredim, přestože to na MČR o pár bodů nezvládl.
MČR merch
Štítky: MČR