Přejít k hlavnímu obsahu

Nest Story Cup se po roce vrací!

14. 8. 2019 | 19:25 StarCraft 2
Jsou akce seriózní, kde všichni hrají naplno, podle aktuální mety, soustředí se, jsou do hry ponoření, snaží se ze sebe dostat maximum, mind games, focus, maximum effort. A pak je tu Nest Story Cup! Už tenhle víkend v Nestu ve Sloupu kdesi nad Prahou!
Nest
Nest

Možná lepší než atmosféru a akci popisovat, bude jen na sdílet záznam z loňského prvního ročníku akce. A ještě lepší bude možná vše přirovnat k úspěšným HomeStory Cupům, které fanoušci SC2 jistě znají. Nest Story se svým pojetím však přece jen nesmírně liší.

Letos budeme pokračovat v zaběhnutém systému. Čtveřice kapitánů si vybere hráče do svých týmů. Následně budou tyto týmy hrát double elimination pavouka all-kill systémem. Samozřejmě by to nebyl Nest Story Cup, kdyby vše nebylo okořeněno dalšími pravidly, upravujícími to, jak hráči budou muset hrát… ale to bude překvapení, které si necháme na samotnou akci.

Jak již bylo řečeno, vše vypukne oblíbeném The Nest, který je pro tuto akci vyzbrojen stroji od MSI. Tím ale partnerství s MSI nekončí, Nest Story Cup totiž bude mít pro nejlepší tým připravený prizepool přesahující 9000 Kč, na němž se MSI podílelo částkou 7500 Kč! Je skvělé, že po několika akcích, kdy se prizepool turnajů většinou skládal z dotací pořadatelů nebo komunity, tu máme letos už třetí offline akci, za kterou stojí sponzoři a rozdělí se hodnotný finanční obnos.

Pavouk Nest

Stream vypukne v pátek kolem sedmé hodniny a vše začne losováním skupin. Následně se můžete těšit na první várku her a turnaj bude pokračovat v sobotu a v neděli se rozloučíme velkým finálovým kláním. A kdo vás bude na streamu provázet? Kdokoli z hráčů, casterů a kapitánů na akci. Takže těšit se můžete například na Wriese, Kalfa, Zasze, Markuse, Ladabaze, Mattzoura, Kortyho, Nolimita, Pharu, mou Tučňáčí maličkost a jistě mnoho dalších! Těšíme se v pátek od sedmi hodin na Twitchi.

Štítky: Nest Story Cup