Přejít k hlavnímu obsahu

Neymarův halloweenský stream proběhl v plné parádě, nechyběl ani úžasný jumpscare prank

5. 11. 2020 | 09:00 Twitch.tv
Halloweenskou atmosféru na Twitchi si řádně prožila i slavná brazilská fotbalová hvězda. Neymar si při svém vysílání naplno užíval hororovou hru, zatímco netušil, že jeho kamarád si na něj nachystal děsivý prank. Reakce fotbalové legendy byla tak vtipná, že klip okamžitě viděly tisíce fanoušků.
Neymar
Neymar

Do řad streamerů na oblíbené platformě Twitch se před časem začlenila další velká osobnost, brazilská fotbalová hvězda Neymar, jehož neuvěřitelně rychle se rozrůstající kanál se v brzké době stal absolutním hitem. Své fanoušky si ale nezískal pouhou skutečností, že se již jedná o světoznámou celebritu, jeho projev při vysílání je totiž plný pozitivity a radosti, což všichni oceňují. Ukázalo se také, že Neymar ani na hry není levý, ba právě naopak, což dokazuje nejčastěji v CS:GO.

Ovšem před pár dny ho ani jeho skill nemohl uchránit od vtipného pranku, který si na něj nenápadně přichystal jeden z jeho kamarádů. Zatímco si brazilská hvězda dávala kvůli zranění pauzu od fotbalu, rozhodla se ponořit do kooperační hororové hry, Sign of Silence, na svém halloweenském streamu, kde nesměla chybět ani patřičná atmosféra a samozřejmě strašidelná dekorace.

Zatímco byl Neymar naprosto zažraný do hry a nevnímal své okolí, jeho kamarád navlečený v děsivé masce se potichu připlížil přímo vedle nicnetušícího fotbalisty. Netrvalo dlouho a brazilská hvězda si tohoto zjevu konečně všimla a jaksepatří vyskočila ze židle v záchvatu paniky a zděšení. Neymarovi hned došlo, o co kráčí a celé situaci se spolu se svým kamarádem zasmál, což však nemění nic na tom, že zábavný klip zděšeného Neymara okamžitě obletěl internet.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Neymar