Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja se stává pořadatelem vlastního turnaje

30. 5. 2020 | 15:04 Fortnite
Ninja si od hraní a streamování odskočil k pořádání vlastního turnaje, který bude vysílán na streamovací službě Mixer. Turnaj se bude pořádat každý čtvrtek a hráči si můžou odnést až 420 000 dolarů.
Ninja Battles
Ninja Battles

Streamovací služba Mixer od Microsoftu se dočká oživení v podobě Fortnite turnaje. Pořadatelem turnaje se stane Ninja a turnaj ponese název Ninja Battles Featuring Fortnite. Jedná se o turnaj, který začal 28. května a bude pokračovat každý čtvrtek, po celý červen, takže se nemusíte bát, že přijdete o akci a zábavu. Turnaj bude vysílán na Ninjově Mixer kanále, který je největší na celé platformě od doby, kdy Ninja opustil Twitch v srpnu 2019. Ninjův odchod z Twitche měl tak silný dopad, že mnoho populárních streamerů později také opustilo Twitch.

V Ninjově turnaji se hraje o ohromných 420 000 $ a účastní se jej 60 profi hráčů a streamerů. Turnaj se bude hrát ve trojicích, takže ve hře se budou nacházet i vrtulníky a C4 výbušniny, které normálně v turnajích nenajdeme. Můžete se těšit na jména jako Nick Eh 30, Amyoony, Bugha i členy Faze Clanu: Nate Hill a Ewok. Turnaje se samozřejmě zúčastní i samotný Ninja a o komentování celého zápasu se postará BallaTW a MonsterDface. Ninja Battles mají přinést úplně nový druh gameplaye. Sám Ninja se těší na odezvu diváků a hráčů a doufá že vše půjde hladce.

Bodování

  • Victory royale - 10 bodů
  • 2. - 5. místo - 7 bodů
  • 6. - 10. místo - 5 bodů
  • 11. - 12. místo - 2 body
  • Každá eliminace přidává 1 bod

Systém hry

Turnaje se zúčastní 60 hráčů rozdělených do 20 týmů po 3. První hra bude hrána v normálních lobby, avšak od dalšího týdne by měly fungovat arény pro trojice.

Výhry

Celých 420 000 $ je rozděleno po 80 000 $ za zápas, jak bude určen výherce ještě není známo.

Kde můžu sledovat tento turnaj?

Turnaj s komentátory bude vysílán na Ninjově Mixer kanále (https://mixer.com/Ninja). Streameři a profesionální hráči mají povoleno streamovat tento turnaj, pokud se jej účastní. Turnaj by měl pokaždé začínat vždy v 15:00.

Zdroj: theverge.com
Štítky: Ninja Battles