Přejít k hlavnímu obsahu

Ninjas in Pyjamas posilují o hampuse, na lavičku míří Lekr0

19. 5. 2020 | 19:10 Counter-Strike 2
Ninjas in Pyjamas reagují na sérii neuspokojivých výsledků a do soupisky přivádí nového hráče. Tím se stává bývalý hráč týmu GamerLegion hampus, který v sestavě nahradí in-game leadera ninjů Lekra.
hampus nip
hampus nip

Lekr0 byl součástí NiP od roku 2018, to je však dnes již minulostí. Po sérii nekonzistentních výsledků se totiž švédská organizace rozhodla změnit in-game leadera a přivést hampuse, který byl kapitánem týmu GamerLegion, jenž se však v březnu rozpadl. Zajímavostí je, že o změně leadera nerozhodl tým, ale managment, zbývající ninjové se tedy tuto zprávu dozvěděli ve stejnou dobu, co veřejnost. Podle vedení organizace byla změna potřebná k tomu, aby se tým mohl posouvat vpřed.

Hampus se v NiP potká s řádkou známých tváří, se kterými si zahrál již v minulosti. V jednom týmu si již zastřílel s třemi hráči, jediným nováčkem tak pro něj bude pouze hvězda týmu plopski.

Změna však pro tým znamená i komplikaci v Major bodování. Každá permanentní změna sestavy totiž stojí tým 20 % dosud získaných bodů a ninjové se tak z 5. místa bodování propadnou až na 8. za GODSENT (více o Regional Major Rankingu jsme psali zde). 

Jsem nadšený z toho, že můžu hrát za NiP. Je to jako splněný sen. Nemůžu se dočkat, až se opět spojím se starými spoluhráči a dobrými přáteli, se kterými můžeme dosáhnout skvělých věcí!

- Hampus "hampus" Poser

Své premiéry v novém týmu se hampus dočká již v průběhu tohoto týdne, kdy NiP odstartují svoji cestu turnajem DreamHack Masters Spring. V něm se tedy představí v následující sestavě:

 Švédsko Fredrik "REZ" Sterner
 Švédsko Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora
 Švédsko Simon "twist" Eliasson
 Švédsko Tim "nawwk" Jonasson
 Švédsko Hampus "hampus" Poser

 Švédsko Björn "THREAT" Pers - kouč

 

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.