Přejít k hlavnímu obsahu

Nová epizoda přinese rozhovor s Tomkeejsem a start další soutěže o mašinu od HAL3000

9. 10. 2020 | 17:00 Prima COOL
Rozhovor se známou tváří domácího CSka a Valorantu Tomášem "tomkeejs" Tomkou, reportáž z finále podzimního splitu 1. Tipsport COOL ligy či start další dlouhodobé soutěže o počítač od HAL300 přinese již tuto sobotu 40. díl pořadu COOL Esport!
COOL Esport
COOL Esport

Tomáše "tomkeejs" Tomku zná možná většina z vás spíše díky jeho úspěchům v Counter-Strike, v současnosti ale reprezentuje tým Entropiq v jejich Valorant sestavě nesoucí označení Bravo. Právě na to, jak jeho současné angažmá probíhá, se tak zaměříme v našem rozhovoru, který vám přineseme v rámci letos již 40. epizody televizního magazínu COOL Esport.

V ní se mimo toho zaměříme na vše podstatné, co v esportu přinesly poslední dny, v čele s finálem 1. Tipsport COOL ligy, které věnujeme celou reportáž, jež tentokrát nahradí klasické téma. No a aby toho nebylo málo, odstartujeme další dlouhodobou soutěž o nadupaný počítač od HAL3000. Bude toho zkrátka hodně, tak si nás v sobotu od 10:40 nezapomeňte naladit!

O jakou mašinu se hraje?

Herní sestavy HAL3000 MČR Finále jsou bestsellery tohoto roku a varianta Pro je dokonce dlouhodobě TOP 1 žebříčku prodejce CZC.CZ. Tato varianta s certifikací MČR je osazená oblíbeným šestijádrem AMD Ryzen 1600 a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660 Super. Počítače HAL3000 lze v různých konfiguracích pořídit na stránkách www.hal3000.cz.

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend