Přejít k hlavnímu obsahu

Nová kvalifikační série TP-Link MČR mobile startuje tuto sobotu

24. 5. 2019 | 16:58 Fortnite
První tři otevřené turnaje a finále jsou za námi a již tento týden začíná další kvalifikační série na MČR mobile ve Fortnite!
tplinkfortnite
tplinkfortnite
Samsung MČR mobile, TP-Link kvalifikační série

Toto úterý vyvrcholila první kvalifikační série na Mistrovství české republiky v mobilních hrách. Do jejího finále to dotáhlo 32 nejlepších dvojic, které si to rozdaly v Single-Elimination bracketu s BO3 zápasy o 4 sloty na první Sklizni. Týmy, kterým se podařilo probojovat až na sklizeň se stávají inaequalis ductus, Opičky :)), Exiztern a Lucky 2.

TP-Link MČR NIGHTCUP turnajová série
Sobota 25. května 14:00TP-Link MČR NIGHTCUP 1. kvalifikace
Sobota 1. června 14:00    TP-Link MČR NIGHTCUP 2. kvalifikace
Sobota 8. června 14:00    TP-Link MČR NIGHTCUP 3. kvalifikace
Úterý 11. června 18:00TP-Link MČR NIGHTCUP 2. finále

První série je sice za námi a celkové pořadí už nabírá jasnějších kontur, stále ale není jasno a postoupit až na Mistrovství můžete i vy! Ve spolupráci s TP-Link jsme si pro vás totiž připravili další sérii a i v ní budete moci vyhrát kopu bodů a hezkou peněžní odměnu ve finále! Hrát se bude úplně stejně, za každý kill v otevřených turnajích obdržíte jeden bod. 32 nejlepších pak navíc postoupí do finále, ve kterém půjde získat další body! Jste připraveni? Tak se nezapomeňte registrovat, začínáme již tuto sobotu ve 14:00!

Výhry ve finálovém turnaji:

  1. místo - 2 000 Kč
  2. místo - 1 000 Kč
  3. místo - 600 Kč
Samsung MČR mobile
Štítky: TP-Link, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend