Přejít k hlavnímu obsahu

Nová LOL sestava CZC.eSuby: Odchází Nightshare, přichází Wondro, Hiro a Zizou

16. 6. 2020 | 15:30 League of Legends
Tým CZC.eSuba půjde do letního splitu Hitpoint Masters s dvěma změnami v hráčské sestavě, ale zároveň se mění i trenér. Tým opustila trojice Nightshare, Dany, Robocop a nahradí je naopak Zizou, Hiro a Wondro.
eSuba
eSuba

CZC.eSuba má za sebou skvělé jaro, kdy znovu dominovala na domácí scéně a dostala se do hlavní části European Masters. Tam už sice nestačila na kvalitní soupeře nejlepších evropských týmů, ale i díky výkonům v předkolech se tak trochu očekávalo, že zejména Random s Jejkym opustí hnízdo a vezme je pod sebe některý přední zahraniční tým. Nakonec ale oba i s Rufusem v sestavě zůstávají a společně mají naprosto jasný cíl: znovu dominovat na domácí úrovni a překvapit v EU Masters. 

Dlouholetého kouče Nightshara nahradí v eSubě Zizou, někdejší trenér týmů eXtatus nebo Team Brute, který spolupracuje i s projektem Esportsrepre. Do týmu se vrací také toplaner Wondro, který na jaře kvůli školním povinnostem odešel do Cyber Gaming, ale i přes menší tréninkové vytížění patřil k nejlepším hráčům v lize a dokázal týmu pomoci na EU Masters. Tým kompletuje střelec Hiro, který má zkušenosti ze zahraničních týmů v čele se srbskou Crvenou zvezdou, se kterou obsadil 3. místo v jarní sezóně balkánské ligy.

eSuba League of Legends

 Slovensko Ondrej "Wondro" Kenda (Toplane)
 Česká republika David "Jejky" Jakubec (Jungle)
 Česká republika Adam "Random" Grepl (Midlane)
 Česká republika Nguyên "Hiro" Đại Hải (AD Carry)
 Česká republika Radovan "Rufus" Moravec (Support)

 Česká republika Radim "Zizou" Zaoral (Trenér)

Vyjádření trenéra Zizoua pro týmový web:

„Do týmu vstupuji s velkým očekáváním. Minulý split byl z pohledu CZC.eSuby velmi vydařený a já i celý tým máme na co navazovat. Před nadcházející ligou a Hitpoint Legends máme za cíl postoupit na EU Masters. Soupisku jsme vytvořili ve spolupráci s vedením Esuby a v mých očích se jedná o nejsilnější možnou sestavu, jakou jsme pro tento split mohli vytvořit. V týmu jsou tři hráči, se kterými jsem měl možnost v minulosti pracovat, ale také dva, se kterými budu působit v jednom týmu vůbec poprvé.

V sestavě je celá řada silných osobností a jedna z mých úloh bude zajistit, aby spolu hráči vycházeli v průběhu celého splitu a v týmu byla dobrá nálada. Do eSuby přicházím s cílem vytvořit tréninkový systém, který za daných možností bude nejlepší pro rozvoj primárně našich hráčů. Záměrně píšu primárně, protože bych rád vytvořil systém, který umožní rozvoj i „budoucích hráčů“ eSuby. Vedení nám zajistilo nejlepší podmínky pro trénink a nejlepší hráče. Na nás teď bude, abychom trénovali více a kvalitněji, než naši soupeři a získali tak další titul. Držte nám palce.”