Přejít k hlavnímu obsahu

Novou tváří českého Twitche se stává PatrikTuri

31. 10. 2019 | 21:02 Twitch.tv
Česká společnost MADMONQ, která se svými aktivitami zapojuje na domácí streamerské scéně, se rozhodla dát šanci nové vycházející hvězdě. Nedělí 26. října odstartovala soutěž s názvem "Hledá se Tvář Twitche!", která měla za úkol objevit dosud nevybroušený diamant domácího Twitche. Stane se jí opravdu ten, kdo soutěž vyhrál?
MADMONQ
MADMONQ

UPDATE | 31. října: Do celého contestu se zapojilo více než osm stovek streamerů, což je na tak malou scénu opravdu parádní číslo. Z úvodního několikadenního sledování byla provedena čistka na zhruba čtyřicet jmen, která porota hodnotila ve čtvrtek živě přímo ze studia. MADMONQ streamery během svého vysílání hodnotil, podporoval a každý porotce – plus Twitch chat jako celek – následně vybral jednoho svého favorita. Takto se kandidáti zúžili na posledních šest. Ti následně obdrželi od jednotlivých členů poroty body v podobě tabletek a v boji o novou tvář českého Twitche tak zbyli poslední dva. Do finálního duelu se tak překvapivě nedostal například Idyiom.

V něm se utkali dva variety streameři, kteří aktivně na Twitchi vysílají už přes dva roky. Šlo o Spacemana, kterého moc dobře znali samotní porotci, a PatrikaTuriho, který i přes svůj handicap horní končetiny vyzařuje pozitivní atmosféru. Finální rozmýšlení bylo pro každého těžké, ale z pěti hlasů nakonec tři obdržel PatrikTuri, který se tak stal celkovým vítězem a obdrží boost v podobě špičkového vybavení, oficiálního partnerství s MADMONQem, 100 subů a donate 40 000 Kč. Spaceman se však stal šampionem obecenstva a porážku nenesl vůbec špatně. Samotný spotlight (nejen) mu pomůže s čísly nahoru a až čas ukáže, komu soutěž z dlouhodobého hlediska přinese více.

MČR 2019

MADMONQ na české scéně spolupracuje se známými jmény jako Agraelus nebo ArcadeBulls a v létě proslul i mezi mainstreamem díky své party při odhalení produktu MADMONQ 2.0. Pokud byste o něm ještě neslyšeli, tak jde o zdravotně prospěšné tablety, které efektivně podpoří vaše soustředění a celkovou energii.

Nyní se MADMONQ se svými partnery rozhodl spustit akci spojenou s hledáním nové tváře domácího Twitche, která vyvrcholí ve čtvrtek 31. října historicky druhým vysíláním na twitch.tv/madmong. Postup je zcela prostý. Od neděle do středy si může každý český a slovenský streamer starší 18 let přidat do nadpisu hashtag #tvartwitche a během těchto čtyř dní bude jeho aktivita sledována. Ty nejlepší pak bude o zmíněném čtvrtku hodnotit odborná porota složená z velkých osobností domácí Twitch scény. Vyhrát ale může jen jeden.

Ve hře je opravdu hodně. Kromě spotlightu a mediálního prostoru výherce obdrží kompletní streamovací vybavení v hodnotě 100 000 Kč, oficiální sponzoring od MADMONQu nebo 100 rozdaných subů. Jeho hlavní součástí je herní mašina Dell G5 Gaming, kterou doplní vychytávky jako stream deck nebo kamera.

Od neděle můžete při brouzdání Twitchem narazit na opravdovou spoustu zájemců, kteří se do soutěže rozhodli zapojit. Mezi nimi nechybí ani známá jména, která však mezi ryzími streamery ještě neprorazila. Z nich můžeme jmenovat například komentátora Kanyho, zkušeného hráče D0L1Ka nebo humoristu Idyioma.

Zdroj: madmonq.gg
Štítky: MADMONQ, Twitch
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.