Přejít k hlavnímu obsahu

Nový díl pořadu COOL Esport přinese rozhovor se Stratym či start soutěže s NVIDIA Reflex

4. 12. 2020 | 15:04 Prima COOL
Další epizoda pořadu COOL Esport bude to stát za to! Vedle klasického rozhovoru, v němž si tentokrát vyzpovídáme Matěje "Straty" Cihláře, a dalších obvyklých věcí se v ní totiž můžete těšit i na start parádní dlouhodobé soutěže s NVIDIA Reflex.
COOL Esport #48
COOL Esport #48

Klasické shrnutí toho nejzásadnějšího, co se za posledních pár dní událo v esportovém světě, téma věnující se příběhu CS:GO týmu fnatic, ani rozhovor, v němž jsme si tentokrát vyzpovídali komentátora Matěje "Straty" Cihláře, nebudou tuto sobotu od 10:55 chybět ve 48. epizodě televizního magazínu COOL Esport. A ochuzeni nebudete ani o zajímavé rubriky, jako jsou Od profíka pro diváka či Slovník hráče… Tedy počkat, zrovna ten vám tentokrát vlastně nepřineseme. Ale nemusíte se bát, máme pro to hodně dobrý důvod!

Vedle klasické závěrečné soutěže, ve které se tento týden bude hrát o mobil Realme 7, totiž máme přichystanou ještě jednu, sice lehce komplikovanější, ale o to zajímavější. Kompletní info o ní vám ještě přineseme v samostatném článku, to hlavní ale je, že právě místo Slovníku hráče si tentokrát budete zkrátka moci užít speciální blok, kde bude náš host soutěžit ve VALORANTu se zapnutou technologií NVIDIA Reflex, která výrazně snižuje latenci. Váš úkol pak bude pečlivě sledovat, jaké skóre nahraje, a napsat ho pod soutěžní post na Facebooku COOL Esport. A co tím získáte? Zařadíte se do slosování o grafickou karut GIGABYTE GeForce RTX 3080 GAMING OC!

Štítky: COOL Esport, MADMONQ
miluju videohry a hlavně ligu legend