Přejít k hlavnímu obsahu

Nový gigant vstupuje na domácí CS:GO scénu!

6. 1. 2020 | 11:46 Counter-Strike 2
Vody domácí scény už dlouho někdo opravdu nerozvířil. Nová sezóna by ale mohla být opravdu zajímavá – po rozpadu většiny týmů tu vznikají nové, jejichž ambice budou dost možná větší než kdy doposud. Na scénu by navíc měli vstoupit i noví hráči, z nichž jeden nese jméno Sinners.
Bílí Tygři Liberec
Bílí Tygři Liberec

Pokud vám nic neříká logo v titulní fotce tohoto článku, tak jde o logo hokejového klubu ze severu Čech, Bílých Tygrů z Liberce. Ti už více než 25 let spolupracují se stavební firmou SYNER. Už chápete spojitost a název Sinners? Právě tohle spojení v nové sezóně zaštítí zbrusu nový tým, který na papíře vypadá opravdu silně.

Meziroční shuffle se dotkl v podstatě každého, díky koncům smluv tak mohly vznikat nové supertýmy. Jedním z nich je i Owned, který ještě jako mix vystupoval koncem roku například na evropské WESG kvalifikaci. Jeho barvy hájili eSubáci Jindřich 'ZEDKO' Chyba a Max 'SHOCK' Kvapil, staronový tygr Sebastian 'beastik' Daňo, jeho někdejší spoluhráč Hubert 'CaNNiE' Ludwig a pátým hráčem byl Erik 'The eLiVe' Sith, ex-hráč Universe.

ZEDKO

Čtyři hráči z této pětice figurují právě na fotce, která vznikla při nedělním podpisu smlouvy přímo v prostorách liberecké Home Credit Areny, domovu Bílých Tygrů. Právě tato multifunkční aréna by týmu, který bude oficiálně představen v průběhu ledna, mohla sloužit pro bootcampy a další aktivity, jako to mají například North. Jedinou nejistotou je pátý hráč, protože zde nefiguruje The eLiVe, který měl původně měl k podpisu rovněž odcestovat.

Sám však na své fanpage napsal, že se během dneška vyjádří ke všemu, co je potřeba. V tuto chvíli tedy nedokážeme potvrdit, jak bude vypadat finální sestava, ale nový tým jako takový už je na světě. Od tak silných partnerů se nedá očekávat nic jiného, než plnohodnotné podmínky hodné hraní na plný úvazek. Vedle podpory Brute od podnikatele Petra Andrýska tu tak vzniká velký gigant, který se evropských cílů bezesporu bát nebude.

Neoficiální oznámení této sestavy navíc znamená, že bývalá eSuba je dalším týmem, který se po konci sezóny zcela rozpadl. Po odchodu leckra do Německa končí dva další hráči a tradiční organizace tak bude vše budovat opět od píky. Situace na domácí CS:GO scéně se vyvíjí zajímavě a letošní rok by mohl tím zlomovým!

Sinners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.