Přejít k hlavnímu obsahu

Nový PS+ bundle ve Fortnite?

14. 4. 2020 | 00:26 Fortnite
Epic Games přidali do hry nový bundle, který bude dostupný pouze těm, jenž si zaplatili PS+. Prozatím ho mohou mít pouze hráči na Novém Zélandě, ale v řádu hodin by měl být dostupný všude po světě. Tentokrát se bude skládat pouze z jednoho skinu a batohu. Glider nebo krumpáč můžeme očekávat jindy.
PS+ bundle
PS+ bundle

V pondělí odpoledne tweetnul iFireMonkey na svém twitterovém účtu informace o tomto novém skinu a FaZe Greg Paul to vzápětí potvrdil. Tento bundle vypadá opravdu skvěle a jsme si jistí, že se bude většině PS komunity líbit a budou za něj aspoň týden hrát. Epic Games se přidáváním nových skinů snaží, aby hráči o tuto hru neztratili zájem, což se nejeví jako jednoduchý úkol, protože komunita je rozdělená kvůli boji mezi hráči na ovladači a na klávesnici.

Tento bundle bude obsahovat skin "Point Patroller" a batoh "Recon Strike Back". Zatím se však v souborech objevuje bug, kdy je u skinu napsáno ItemShop, což mylně naznačuje, že si budou toto kombo koupit hráči v normálním obchodě. Tato chyba ale bude jistě brzy napravena.

Vzhledem k tomu, že skin je již k dostání na Novém Zélandu, PlayStation hráči po celém světě netrpělivě čekají, až si ho budou také moci vyzvednout. S největší pravděpodobností se objeví v úterý odpoledne, maximálně večer. Navíc to vypadá, že Epic Games jde spíš o image hry, než o gameplay. Profesionální hráč SypherPK nedávno na streamu řekl, že hra je zničená a už nedá se hrát. Doufáme, že Epic Games to pochopí a brzy se zaměří i na optimalizaci hry. Co si ale budete říkat; uspokojit několik milionů hráčů z hlediska serverového pokrytí není vůbec jednoduché.

Štítky: Fortnite update