Přejít k hlavnímu obsahu

Nový velký update se zaměřil na zlepšení vizibility a otáčí dveře na Dust 2

11. 6. 2020 | 11:41 Counter-Strike 2
Vývojáři s Valve přišli dnes v noci s novým CS:GO updatem, který se zaměřuje hlavně na vizibilitu, přináší však také velkou změnu na Dust 2 a spoustu malých změn na dalších mapách.
Dust 2 doors
Dust 2 doors

Pro zlepšení protihráčů ve hře toho nový update přinesl opravdu mnoho. Hlavní novinkou je nová položka v nastavení nazvaná Boost player contrast, která, jak název napovídá, zlepšuje kontrast modelů postav oproti pozadí. Postavy tak mají o něco vyšší jas oproti pozadí a mají okolo sebe malou zář, která pomáhá odlišit postavu oproti pozadí stejné barvy.

Spolu s tím bylo pro lepší viditelnost upraveno několik skinů na postavy a také bylo provedeno nespočet menších změn na samotných mapách. Například zmizelo kolo z dlouhé na Overpassu, na záchodech zmizela také okna a do konektoru bylo přidané osvětlení. Na Mirage zas byly odstraněny odpadky z top midu a byl zesvětlen prostor u okna v obchodě.

visibility

Největší změnu však přinesl Dust 2, kde se vývojáři rozhodli překlopit dveře na B site. Překlopení dveří byla dlouho žádaná změna, hráči si totiž stěžovali na příliš těžký retake. Nová změna navíc může být skvělým osvěžením hratelnosti.

Menší změny se dočkalo také okno na Cache, byl totiž odstraněn žebřík, který byl nahrazen krabicí. Na Cache přibyly také 1v1 arény, které známe z warmupu ve Wingman módu. A pokud se nudíte, můžete si nově zahrát piškvorky na Infernu i bez sprejů.

Kompletní seznam změn naleznete na oficiálním CS:GO blogu.

Štítky: CS:GO update
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.