Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA bude na MČR vysílat šest streamů najednou

7. 11. 2019 | 09:08 Všechny hry
V programu MČR Expo 2019 nemůže chybět ani gigant ve světě grafických karet. NVIDIA sice letos nezaštítila žádný oficiální MČR turnaj, ale o to se zajímavějším doprovodným programem letos přijde v rámci expozice.
NVIDIA RTX
NVIDIA RTX

Po boku názvu NVIDIA v poslední době nejčastěji uvidíte označení nejnovější řady grafických RTX, a právě program s nimi spojený bude hrát prim i na stánku v rámci MČR. Streamovat totiž dorazí spoustu známých jmen. V pátek se můžete těšit na Herdyna, Xnapyho, 2sekundovéhoMaťa a Gamekeepers, v sobotu a neděli se představí Viktorkaa, Miken, Žolík a Marty_vole. Všechny tři dny pak dorazí ještě celé BETA uskupení.

NVIDIA

Páteční program bude ve znamení sólových přenosů a hrát se bude nejnovější Call of Duty: Modern Warfare, stejně jako další tituly podporující ray tracing jako Battlefield V nebo Quake 2 RTX. A mimo to třeba PUBG či Fortnite. V sobotu a neděli se program promění v nevraživou řežbu, jednotliví hosté budou hrát všemožné hry proti sobě. Přímo na místě si tak můžete užít bezprostřední reakce, jaké nezažijete nikde jinde než na MČR!

Štítky: nVidia, MČR Expo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.