Přejít k hlavnímu obsahu

O třetí rozpad po MČR se postarali Dark Tigers

14. 11. 2019 | 17:42 Counter-Strike 2
Na den plný oznámení navázal také kapitán CS:GO týmu Dark Tigers Tomkeejs. Ten se svou partou držel pospolu opravdu dlouho, zahrál si také na věhlasném V4 Future Sports Festivalu a maďarské Supreme Masters dokonce ovládl. Nyní však jedna dlouhá kapitola končí.
Dark Tigers
Dark Tigers

Tomáš 'Tomkeejs' Tomka spolu s Ondřejem 'EYO' Šťastným hrají v podstatě tři a půl roku, delší čas po jejich boku působí i Sebastian 'beastik' Daňo. Dominik 'NIO' Maxian s Dark Tigers strávil část loňské sezóny a celou letošní. Tohle kvarteto bylo na domácí CS:GO scéně jednou z velkých jistot. Stejně jako se ale rozkládá jádro týmu Universe, tak si dávají sbohem i tygři. Do volné přírody budou vypuštěni po vysoce neúspěšném tažení na Vodafone MČR 2019, tedy až podobně jako další rozpadající se týmy dohrají sezónu v ESL Nationals.

Posledním pátým hráčem v sestavě byl Lukáš 'Majky' Měcháček, který dle slov jednotlivých hráčů zapadl do party dobře. Ani s ním se ale nepodařilo dát dohromady to, co nefungovalo. Sám kapitán Tomkeejs ve svém oficiální prohlášení přiznal, že byl v posledním společném obdobím psychicky zlomený a modlil se za konec. Po prvotních narážkách o rozpadu tradiční domácí sestavy tedy přichází definitivní konec, který už nepůjde vrátit.

Tentokrát už žádný comeback nebude a je definitivně rozhodnuto. Byla to dlouhá a příjemná cesta, ale ke konci už věci nefungovali tak jak by měli. Těžko se po té době hledala neustále nová motivace a způsob jak fixovat všechny chyby. Rád bych tímto postem poděkoval každému kdo se na této jízdě jakkoliv podílel.

To jsme po Universe a Fury Esport tedy na čísle tři, minimálně co se oficiálně rozpadlých sestav účastníků letošního mistrovství týče. Jak ale známe domino efekt domácí scéně, dá se očekávat, že se toho zboří podstatně více. Situaci budeme nadále monitorovat a informovat vás u všech aktuálnostech.

Poslední oficiální složení Dark Tigers:

 Česká republika Tomáš 'tomkeejs' Tomka
 Česká republika Ondřej 'EYO' Šťastný
 Česká republika Sebastian 'beastik' Daňo
 Slovensko Dominik 'NIO' Maxian
 Česká republika Lukáš 'Majky' Měcháček

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.