Přejít k hlavnímu obsahu

Očekávaný tým sezóny Premier League je tady. Tomáš Souček zaslouženě mezi nimi!

30. 4. 2021 | 20:30 EA SPORTS FC 24
Po komunitním týmu sezóny je tady jedna z hlavních událostí celé akce Týmu sezóny - anglická Premier League. Tentokrát má pro české fanoušky o něco větší význam vzhledem k tomu, že se mezi elitu dostal i náš reprezentant Tomáš Souček. V průběhu sezóny předváděl skvělé výkony a tudíž se zaslouženě dočkáme konečně použitelné karty.
Premier League TOTS je tady!
Premier League TOTS je tady!
Zdroj: EA Sports

Během včerejšího večera jsme se dočkali trochu brzkého představení Týmu sezóny z Premier League. Jako ta nejpravděpodobnější možnost se jeví to, že se EA Sports chtějí zapojit do víkendu bez sociálních médií, takže pro ně nepřipadalo v úvahu čekat až do dnešního večera.

Každopádně jeden z hlavních týmů celého TOTS je tady. Anglická Premier League pokaždé budí největší pozornost, protože se, nejen v reálném fotbale, ale i v tom virtuálním, považuje za jednu z nejlepších soutěží na světě. To znamená, že tomu musí odpovídat i karty, které jsou vydávány. Tento rok je ovšem trochu jiný. Hráčů se v normálním Týmu sezóny nachází pouze patnáct, ale o to lepší pocit to je, když se mezi vyvolené dostal i Tomáš Souček.

Evoluce speciálních karet Tomáše Součka
Evoluce speciálních karet Tomáše Součka
Foto: EA Sports/Futbin

Dalšími kartami jsou Patrick Bamford a Rodri, které najdeme v úkolech. Zároveň se můžeme ve VTM sekci vrátit do minulosti a zavzpomínat si s flashback kartou Gareth Bale. Rodriho bude možné udělat přes herní mód přátelských zápasů a Patrick Bamford se dá získat přes Squad Battles nebo Rivals.

Gareth Bale je ovšem trošku jiná podívaná. Po informacích, ve kterých se objevil, se dalo očekávat, že mu EA dají trošku nadstandardní cenu, ale toto je příliš i pro fanoušky Tottenhamu nebo samotného Garetha. Jeho cena se pohybuje zhruba mezi šesti sty až sedmi sty tisíci coiny. Karta jako taková ani nepůsobí nijak extra skvěle a v porovnání s ostatními kartami ji chybí dost věcí na to, aby se dala považovat za “metu”. Co na ni říkáte?

Obsah z prvního dne Premier League TOTS
Obsah z prvního dne Premier League TOTS
Foto: EA Sports

Kompletní TOTS z Premier League:

Premier League TOTS je tady!
Premier League TOTS je tady!
Zdroj: EA Sports
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.