Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiální vyjádření PLAYzone, jakožto pořadatele turnajů, k desetiměsíčnímu trestu Pepika od ESIC

28. 9. 2020 | 17:27 Counter-Strike 2
Určitě vás neminula kauza "coach bug", která zatřásla světovou scénou. Mezi 37 potrestanými trenéry se v dnešní vlně objevilo i jméno Milana 'pepik' Gellebry, současného trenéra Sazka.BRUTE, který obdržel globálně uznávaný ban na 10 měsíců. Esportová komise pro integritu (ESIC) vyzvala další organizátory k přenesení trestu a PLAYzone, jako pořadatel turnajů, se k tomu nyní vyjadřuje.
Banhammer
Banhammer
Trest pro trenéra Pepika se v plné výši přenáší i na veškeré soutěže pořádané PLAYzone, mezi které spadá MČR v počítačových hrách, stejně jako Tipsport COOL liga a další soutěže. Stopka trvá od dnešního dne 28. 9. 2020 až do 28. 7. 2021. Jeho současný zaměstnavatel, tým BRUTE obdrží všechny jeho letošní MČR body, které nasbíral jako trenér. Tým může nabrat trenéra nového, ale od něj už nebudou mít nárok na jeho MČR body, pokud by nějaké měl.

Současně dodáváme, že pokud se délka banu udělená ve světě změní (ať už zkrátí, nebo prodlouží, pokud by se našlo cokoliv nového), tak jeho délku budeme měnit i u nás.
Štítky: Banhammer, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.