Přejít k hlavnímu obsahu

OGN a Supercell oznamují druhou sezónu Clash Royale League

12. 5. 2019 | 20:12 Clash Royale
CRL se vrací i pro tento rok! Pro druhou sezónu si k sobě Supercell přizval na pomoc partnera, korejskou TV společnost OGN.
Výchozí obrázek

První sezóna Clash Royale League byla podařená a není tedy divu, že tato soutěž se vrací i letos. Celkový prize pool ročníku 2019 bude činit minimálně milion dolarů a je tudíž evidentní, že tentokrát to bude opravdu velké. Supercell si k sobě tedy vzal ještě partnera, který se postará o většinu produkce ligy. K vývojářům Clash Royale se připojuje jihokorejská televizní společnost OGN, jež bude mít na starosti regiony West a Asia (mimo Číny) a také World Finals.

OGN

OGN není v esportu žádný nováček, tato společnost má zkušenosti třeba se StarCraftem či League of Legends a Overwatchem. Nyní také produkuje National PUBG League v Severní Americe a letošní CRL pod jejich křídly tedy bude mít co nabídnout. S OGN u kormidla také přichází změny samotné soutěže, tou hlavní je seskupení regionů North America, Europe a Latin America do již zmíněného regionu West. Navíc bude mít ročník 2019 dvě sezóny, jarní a podzimní, a OGN bude také zápasy nejlepších světových hráčů vysílat mimo angličtiny i v portugalštině a španělštině.

Štítky: CRL
miluju videohry a hlavně ligu legend