Přejít k hlavnímu obsahu

Opat04 se konečně vrátil ke streamování, po několika dnech si však odnáší již šestý ban

18. 11. 2020 | 22:57 Twitch.tv
Opat je už na domácím Twitchi známým číslem, které se často ocitá v problematických situací, i když se jim snaží předejít. Po delší pauze se konečně vrátil, a i přes veškeré snahy se polepšit, mu však na streamu unikla další věc, která vedla k jeho dalšímu zabanování.
Opat04 ban
Opat04 ban

Opat04 je poměrně populární český streamer League of Legends, kterého však poslední dobou pronásledují maléry na každém kroku. Po delší pauze, osobních problémech a měsíčním banu na Twitchi se však nedávno znovu vrátil na scénu a s chutí se opět vrátil vrhl do obvyklého vysílacího režimu.

To mu však nevydrželo dlouho, protože hned po několika dnech mu přišel email oznamující další trest, což už dohromady činní šestý ban na Twitchi. Spousta lidí se domnívala, že tentokrát se jedná už o permanentní blokaci účtu, avšak Opat je stále zaznamenaný jako partner Twitche, tudíž se pravděpodobně jedná o další ban, který by však neměl být kratší než 30 dnů.

I když Opatovi nejsou cizí různé kontroverzní eskapády, zprvu to vypadalo, že trest dostal za pouštění copyrightované hudby. Podle komentářů a spekulací si však trest odnáší nejspíš kvůli tomu, že na streamu ukázal video, kde se objevilo přebalování dítěte a vidět bylo všechno, což Twitch bohužel vyhodnotil jako porušení pravidel.

Štítky: Opat04