Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace Davida Beckhama připlouvá do Valorantu. Cíl je jasný, stát se světovými šampiony!

21. 10. 2020 | 15:56 VALORANT
Guild Esports, tak zní název organizace jednoho z nejslavnějších anglických fotbalistů Davida Beckhama. Od svého založení se Guild Esports angažovali na FIFA a Rocket League scénách, třetím do party je nejnovější titul od Riot Games. Ambice však 'Becks' má jen ty nejvyšší, a proto naverboval opravdu špičkovou VALORANT sekci.
Guild Esports
Guild Esports

Není to tak dávno, kdy byla hodnota organizace Guild Esports vyčíslena na 41,2 milionů liber a zalistována na londýnské burze LSE. Sám David Beckham dokonce prohlásil, že chce ze svého týmu udělat číslo jedna. V Rocket League jsou v RLCS Season X zatím na třetím místě mezi evropskými týmy, dosud jediný FIFA hráč NRaseck pro změnu urval bronz na virtuální podobě Ligy mistrů. Ambice dominovat jsou tedy více než oprávněné.

Třetí akvizicí Beckhamovy organizace se právě dnes stal švédský VALORANT tým, který jste dosud mohli znát pod názvem Bonk. Ten má na kontě již dvě druhé místa z velkých turnajů Ignition Series, kde v obou případech Švédové nestačili na suverénní G2 Esports. V představené sestavě Guild Esports najdeme dvojnásobného světového šampiona v Paladins bonkara, po kterém byl původní tým pojmenován, nebo někdejšího špičkového CS:GO snipera drakena. Nejmladším členem týmu je ziz, který má v pouhých 16 letech před sebou velkou výzvu.

Guild Esports se ve světových žebříčcích zařadili na čtvrté, respektive osmé místo, záleží, na který se podíváte. Druhé místo je však na evropské scéně otevřené, nedotknutelní nejsou FunPlus Phoenix ani Team Liquid, na pozoru se je však mít před stále se zlepšující sestavou SUMN FC. Velkou příležitostí na srovnání regionální špičky bude blížící se první oficiální turnaj od Riot Games. „Pro nadcházející turnaj First Strike vkládáme do našeho týmu nejvyššího kalibru velké ambice. Je nám ctí přivítat hráče do naší rodiny, kde je budeme připravovat a podporovat k tomu, aby se mohli stát světovými šampiony,“ prohlásil Carleton Curtis z Guild Esports.

VALORANT sestava Guild Esports:

 Švédsko Malkolm 'bonkar' Rench 
 Švédsko Yacine 'Yacine' Laghmari
 Švédsko Leo 'ziz' Janneson
 Švédsko William 'draken' Sundin
 Švédsko Filip 'Goffe' Gauffin

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.