Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace T1 se potýká s výhružkami, na jejich adresu přišly výsměšné pohřební věnce

8. 11. 2020 | 08:00 League of Legends
T1, prestižní korejská esportová organizace, která nesčetněkrát prokázala své kvality v League of Legends, v současnosti bojuje s vyčerpávající krizí. Neúspěch ve spojitosti s letošními Worlds a nejnovější změny výrazně popudily všechny zaryté fanoušky, kteří dávají najevo svůj nesouhlas skrze výsměch a výhružky.
T1 výhružky
T1 výhružky

Esportová organizace T1 si prožívá těžké časy plné výhružek a nenávistných zpráv vůči hráčům, ale i zaměstnancům. Fanoušci se evidentně nedokáží smířit s novými komerčními změnami, které nastaly společně se změnou jména z SK Telecom T1 na současné T1, v jejichž čele stojí CEO Joe Marsh. Výhružky se ovšem začaly kupit už v souvislosti s Worlds, kdy se T1, jakožto obvyklí favorité, nedokázali letos ani kvalifikovat.

Celá vyhrocená situace však neskončila u výhružek na sociálních sítích nebo na streamech jednotlivých hráčů, nedávno přímo do sídla T1 přišly dva ohromné pohřební věnce, s výsměšnými nápisy vůči současnému stavu organizace. Kritika je pravděpodobně mířena přímo na Marshe a směr, kterým se T1 momentálně ubírá. Organizace se začala aktivně angažovat v médiích, reklamě a dokonce sáhla po kontroverzní osobě, Tylerovi 'Tyler1' Steinkampovi, aby zapůsobila na americké publikum, což popudilo spoustu skalních fanoušků.

Zatímco výhružky vůči organizaci jsou časté a podložené, T1 stále nepotvrdilo, zda-li jsou i fotografie pohřebních věnců skutečně autentické. Nevole fanoušků však stále nabírá na síle, protože podle nich celá společnost ztratila svůj směr, trenéři jsou údajně neschopní a hráči by místo točení reklam měli více hrát a trénovat. Hněv z letošního neúspěchu se samozřejmě promítl i přímo na osobu Fakera, což situaci také nezlehčuje, i když se T1 snaží všechny uklidnit svými vyjádřeními. Uvidíme, jak se situace ještě vyhrotí, je ale jasné, že T1 budou mít příští sezónu opravdu plné ruce práce.

Štítky: T1