Přejít k hlavnímu obsahu

Oskar a jeho Sprout se představí na DreamHack Leipzig, utká se s týmy jako Virtus.pro nebo BIG

8. 1. 2020 | 11:08 Counter-Strike 2
První letošní zastávka série DreamHack Open zná první pětici účastníků. Pozvánku do Lipska obdrželi kromě dalších také oskarovi Sprout.
dh open lipsko
dh open lipsko

První z osmi letošních turnajů ze série DreamHack Open se již nezadržitelně blíží. V německém Lipsku bude již na konci ledna bojovat osm týmů o prize pool 100 000 dolarů, díky sérii ESL Pro Tour však vítěz dostane v budoucnu také místo na některém z turnajů série ESL One, Intel Extreme Masters či DreamHack Masters.

oskar Sprout

Díky ESL Pro Tour se představí v Lipsku také oskar, jehož tým Sprout, i když pouze ve staré sestavě, vyhrál německé mistrovství ESL, za což jim byla odměnou právě účast v Lipsku. Další čtyři týmy se již na turnaj dostanou díky pozvánce. Mezi ty patří další německý tým, BIG, který bude chtít zazářit v nové sestavě. Nový grafický styl poprvé předvedou naživo North, teprve druhý turnaj po odchodu z AVANGAR čeká Kazachy z Virtus.pro, a podobně jsou na tom také Renegades, pro které to bude taktéž druhý turnaj po odchodu z Grayhound.

Zbylé tři týmy se dozvíme příští týden, kdy se budou konat kvalifikace. Z kvalifikace poté vzejde jeden americký tým a dva evropské.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.