Přejít k hlavnímu obsahu

Oskar na Twitteru osvětlil svou budoucnost

15. 10. 2019 | 16:16 Counter-Strike 2
Poslední měsíc bylo ticho po pěšině, ale nejznámější český hráč konečně své mlčení prolomil. Dnes totiž oskarovi skončil kontrakt v organizaci HellRaisers a může si hledat nové angažmá, pro které preferuje zůstat v Evropě.
oskar TOP14
oskar TOP14

Rok 2019 je pro Tomáše 'oskar' Šťastného rokem zklamání. Hned v lednu s týmem mousesports neuspěl na EU Minoru, což znamenalo velký převrat a mimo jiné i odchod českého hráče. O jeho služby projevili zájem HellRaisers a oskar se tak vrátil tam, kde strávil necelý rok mezi lety 2015 a 2016. S HellRaisers se podíval na čtyři offline eventy, ani jeden se ale nedal považovat za úspěšný. Hřebíčkem do rakve bylo selhání na Majoru.

Oskar měl v HellRaisers smlouvu pouze na půl roku, takže když zažil za jeden kalendářního rok druhý převrat ve svém týmu, opět to byl on, kdo v sestavě nepokračoval. Smlouva 28letému sniperovi a 14. nejlepšímu hráči minulého roku skončila právě dnes a nové působiště je bohužel zatím v nedohlednu. Na svém Twitteru tak oskar oznámil status free agenta, který by v rámci možností nejraději zůstal v Evropě. Záležet bude samozřejmě na tom, jaké nabídky vůbec obdrží, tak doufáme, že při dalším výběru bude mít pro jednou šťastnou ruku.

Jak vypadala poslední oskarova sestava v HellRaisers:

 Ukrajina Kirill 'ANGE1' Karasiow
 Jordánsko Issa 'ISSAA' Murad
 Česká republika Tomáš 'oskar' Šťastný
 Španělsko Christian 'loWel' Garcia Antoran
 Litva Žygimantas 'nukkye' Chmieliauskas

Podporu oskarovi vyjádřil i jeho bývalý spoluhráč z mousesports suNny či legendární GeT_RiGhT:

MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.