Přejít k hlavnímu obsahu

Ostrouhají 100 Thieves v boji o hvězdy? Vstup na CS:GO scénu totiž chystá Dota 2 organizace OG!

5. 10. 2019 | 17:51 Counter-Strike 2
Jako by se těch organizací kolem CS:GO nemotalo v současnosti až až. Přichází totiž další, která konkurenci dost možná vyfoukne ta největší jména na současném trhu. Vstup na CS:GO scénu totiž dle zahraniční reportů chystá OG, organizace podporovaná Red Bullem, která se dosud věnovala pouze Dotě 2. Nutno dodat, že velmi úspěšně.
OG
OG

Aleksi 'Aleksib' Virolainen a Nathan 'NBK' Schmitt jsou asi dvě nejznámější jména aktuálně bez angažmá. První jmenovaný byl vyměněn v ENCE, ten druhý musel ve Vitality udělat místo shoxovi. Už před pár dny se začalo hovořit o tom, že v kontextu nového týmu se kolem nich často skloňuje i Issa 'ISSAA' Murad, který naposledy hájil barvy HellRaisers. Pořád se však očekávalo, že by mělo jít o potenciální sestavu organizace 100 Thieves, jejíž CEO Nadeshot mluví o návratu na scénu už od července. Nakonec tomu nemusí být tak docela.

Vstup do světa CS:GO totiž chystá další gigant. Jméno OG je známé především fanouškům Doty 2, ale úspěchy jeho sestavy dávno přesahují fanoušky jediné hry. OG se totiž jako první v historii stali dvakrát světovými šampiony, díky čemuž jde o nejúspěšnější esportové hráče historie vzhledem k vyhraným prize money.

Pokud by se reporty uznávaných zahraničních žurnalistů zakládaly na pravdě, tak by sestavu měl doplnit Valdemar 'valde' Bjørn Vangså, v tuto chvíli nejblyštivější drahokam týmu North. Soupisku by pak měl uzavřít osmnáctiletý Elias 'Jamppi' Olkkonen, vycházející hvězdný sniper z Finska. U něj se vzhledem k jeho výkonům hovořilo o vzdálené budoucnosti v ENCE, tenhle supertým ale může být daleko lákavější volbou.

Pokud by se reporty nemýlily, OG budou nastupovat v tomhle složení:

 Finsko Aleksi 'Aleksib' Virolainen
 Francie Nathan 'NBK' Schmitt
 Jordánsko Issa 'ISSAA' Murad
 Dánsko Valdemar 'valde' Bjørn Vangså
 Finsko Elias 'Jamppi' Olkkonen

Zdroj: 1pv.fr
Štítky: OG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.