Přejít k hlavnímu obsahu

PapaSmithy přivedl první posilu: Meteos se vrací do 100 Thieves

20. 11. 2019 | 15:01 League of Legends
William "Meteos" Hartman se po roce a půl vrací do 100 Thieves a stává se prvním potvrzeným hráčem pro blížící se sezonu 2020.
100 Thieves Meteos
100 Thieves Meteos

Christopher "PapaSmithy" Smith opustil komentátorské stanoviště a před další sezonou posílil vedení League of Legends týmu 100 Thieves. Jeho rolí nebude zasahovat do herního stylu, nebo učit hráče nové taktiky, ale spíše o sestavování samotného týmu. V tom mu pomáhá i loňský kouč TSM, Zikz. Prvním potvrzeným hráčem pro rok 2020 je zkušený jungler Meteos, který loňskou sezonu strávil v OpTic Gaming, se kterým obsadil 5. - 6. a 7. místo. Měl by nahradit současného junglera 100 Thieves, kterým byl posledního půl roku Amazing.

100 Thieves za sebou nemají vůbec úspěšný rok. Tým doplatil na nedostatek lídrovství a nedořešené sestavy, která se v průběhu sezony několikrát měnila. V sestavě přitom figurovali hráči jako Ssumday, Bang či Aphromoo, kteří všichni v minulosti ukázali velkou kvalitu a zaznamenali řadu úspěchů. V posledních dnech unikly na veřejnost informace, že by tým měl posílit australský midař ry0ma. Pokud by zamířil do základní sestavy, místo by mu musel uvolnit jeden z dvojice Ssumday, Bang.

Možná sestava 100 Thieves pro rok 2020:

 Spojené státy americké Aaron "FakeGod" Lee (Top)
 Spojené státy americké William "Meteos" Hartman (Jungle)
 Austrálie Tommy "ry0ma" Le (Mid)
 Jižní Korea Bae "Bang" Jun-sik (AD Carry)
 Spojené státy americké Zaqueri "aphromoo" Black (Support)

Štítky: lcs, 100 Thieves, OPL