Přejít k hlavnímu obsahu

Patrik oficiálně představen jako posila EXCEL!

5. 12. 2019 | 02:00 League of Legends
Patrik Jírů po roce v Origen míří do EXCEL Esports! Český střelec je tedy po Humanoidovi s Carzzym třetím potvrzeným domácím zástupcem v dalším ročníku nejvyšší evropské ligy - LEC.
Patrik
Patrik

EXCEL Esports před dalším sezonou posilují. Tu letošní se totiž ani jednou nezvládli probojovat do play-off a skončili až na 9. a 10. místě základní části. Vedení se rozhodlo neměnit sestavu kompletně, ale spíše ji vylepšit na místech, kde tým loni viditelně tlačila bota. Tým tedy posílil právě Patrik v roli AD Carry a spolu s ním na spodní lince má úřadovat Tore, kterého spíše znáte jako Norskerena z letošního týmu Splyce. 

Patrik sám po roce s H2K, kde si mimo jiné zahrál i s Caedrelem, strávil letošní sezonu v dresu Origen a na jaře získal stříbrnou medaili. V letním splitu se ale bohužel tolik nedařilo a nakonec se na vysněné Worlds nepodíval. Po skončení smlouvy Origen sáhl po Upsetovi, který byl považován za jednoho z nejlepších botlanerů posledních dvou let, ale na světový šampionát se ještě nepodíval. Patrik tedy nakonec posílil EXCEL, kde bude hrát pod taktovkou šestinásobného mistra Evropy YoungBucka

Sestava EXCEL Esports pro rok 2020:

 Jižní Korea Daehan "Expect" Ki (Top)
 Velká Británie Marc "Caedrel" Lamont (Jungle)
 Jižní Korea Son "Mickey" Young-min (Mid)
 Česká republika Patrik "Patrik" Jírů (AD Carry)
 Norsko Tore "Tore" Eilertsen (Support) (nepotvrzen)

Štítky: Patrik, LEC, exceL Esports