Přejít k hlavnímu obsahu

Petr Andrýsek z BRUTE: V Česku chybí organizace, na kterou bychom mohli všichni být hrdí

30. 1. 2020 | 19:36 Counter-Strike 2
V pondělí jsme zavítali na BRUTE Season Launch, kde byla představená profesionální sestava týmu BRUTE. Součástí netradiční akce byla například módní přehlídka nových dresů a dalšího merche. Je tedy zcela zřejmé, že loni posílené vedení v čele s Petrem Andrýskem je odhodlané dělat věci jinak, a právě proto jsme vyzpovídali právě jeho.
Team BRUTE
Team BRUTE

Proč ses rozhodl zrovna pro Team BRUTE a pro český esport?

Pro český esport jsem se rozhodl právě díky projektům jako MADMONQ, kde jsem si potřeboval kupovat nějaké služby a viděl jsem, že tady na české úrovni nejsou tam, kde bych chtěl. Byla to ta klasická motivace z frustrace, že bych to chtěl dělat líp a vidím, že se to dá udělat líp. Já jsem duší gamer, vyrostl jsem na WarCraftech, Dotě 2 a tak dále. Když jsem chodil po tom trhu a přemýšlel, tak kluci z BRUTE byli ti nejrozumnější, se kterými se dalo bavit a měli to v hlavě v pořádku, kam to chtějí dotáhnout. Tak jsme se rozhodli spojit síly.

Proč jste se rozhodli pro event a prezentaci právě tohoto typu?

Je to právě o tom, udělat to trošku jinačí a zajímavější. Ty týmy se typicky ohlašují fotkou z Photoshopu, nebo když jsi dobrý, tak uděláš dobré video. Ale my jsme právě chtěli, aby sem právě přišli lidi z komunity a my jim dresy a merch odprezentovali trošku jiným způsobem jako například módní přehlídkou. Prostě trošku jinak, ať to ostatní vidí. Aby se ten esport posunul, je potřeba z něho dělat show, aby to ty lidi bavilo, aby to bavilo to publikum a aby to ukázalo i těm partnerům, že se to dá dělat trošku jinak.

Další témata a odpovědí, jako jsou například cíle týmu, najdeš v celém devítiminutovém videorozhovoru.

Zdroj: brute.gg
Štítky: Team Brute
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.