Přejít k hlavnímu obsahu

PlayStation Mistrovství ČR ve FIFA 19 přichází

1. 10. 2018 | 17:30 PlayStation Continental Cup
První ročník PlayStation Mistrovství České republiky v konzolových hrách je tady. Hrát se na konzolích PS4 bude FIFA 19 a na offline finále se probojuje pouze 16 nejlepších domácích hráčů. Samotný mistr ČR si navíc vítězstvím pojistí místenku na PlayStation Contentinal Cupu v Paříži.
PlayStation MČR ve FIFA 19
PlayStation MČR ve FIFA 19

Je nám velkou ctí do rodiny počítačových a mobilních mistrovství přivítat nejmladšího člena, MČR v konzolových hrách. První ročník se odehraje již 20. října a zaštítí jej PlayStation se svou konzolí PS4, na které se celé dění bude odehrávat. Hlavním a pro letošní rok i jediným titulem bude nová FIFA 19, která vychází na svět právě v těchto dnech. Velké finále konzolového MČR proběhne 20. října na Veletrzích Brno jako součást eventu Datart EXPO, jehož vítěz se kvalifikuje na PlayStation Continental Cup v Paříži. Celý cyklus však odstartuje o dva týdny dříve, kdy vypukne kvalifikační část. Pro hráče FIFY na konzoli PS4 máme připraveny dva kvalifikační turnaje, které proběhnou v režimu FIFA Ultimate Team.

Úterý 9. říjnaPlayStation MČR ve FIFA 19 – 1. kvalifikace
Neděle 14. říjnaPlayStation MČR ve FIFA 19 – 2. kvalifikace
PlayStation MČR ve FIFA 19

Detaily kvalifikací a jejich pravidla, která byla vytvořena na základě oficiálních ESL a PlayStation Continental Cup pravidel, naleznete přímo v jednotlivých turnajích. Z každé kvalifikace postoupí vždy osm nejlepších hráčů, na LAN finále se jich tedy představí celkem šestnáct. V režimu FIFA Ultimate Team poté proběhne i celé offline finále. Prize pool a další odměny na PlayStation MČR ve FIFA 19 budou brzy odhaleny.

PlayStation MČR ve FIFA 19 proběhne jen několik týdnů po vydání nového dílu populárního fotbalového simulátoru a díky jediné lokální možnosti se probojovat na mezinárodní PlayStation Continental Cup bude vskutku unikátním turnajem. Registrace do obou kvalifikací již byly spuštěny, tak neváhejte a vykopejte si nejen postup na brněnské finále, ale až pod majestátní Eiffelovu věž.

Veškeré informace o PlayStation Continental Cupu naleznete na oficiálních stránkách, o česko-slovenských kvalifikacích na portálu PLAYzone bude vždy vše k nalezení zde.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.