Přejít k hlavnímu obsahu

Po druhém závodě Virtual GP tabulce dominuje Entropiq, šampionát jezdců je ale vyrovnaný

31. 3. 2021 | 12:47 Virtuální závody
Druhý závod letošní sezóny se uskutečnil na nočním povrchu okruhu v americké Daytoně a opět to byla pořádná jízda. Své kvality znovu potvrdila stáj týmu Entropiq, oba jeho závodníci se totiž dokázali umístit v nejlepší trojici, čímž navýšili svůj dosavadní náskok v týmovém žebříčku.
Podium
Podium
Zdroj: Virtual GP

První závod letošní sezóny nejlépe zajel Lukáš Přáda z týmu ERT Racing Team, už tehdy ale reprezentanti Entropiqu se třetím a čtvrtým místem dokázali, že při svém debutu ve Virtual GP nebudou jen do počtu. Kvalitu znovu potvrdili při včerejším závodě, který tentokrát hostila americká Daytona. Noční podmínky svědčily jak Michalu Matouškovi, který obhájil třetí místo, tak i jeho parťákovi Lukáši Podstatovi. Ten si dokonce polepšil až na úplný vrchol! Vítěz úvodního podniku Lukáš Přáda tentokrát skončil až šestý, ačkoliv zajel nejrychlejší kolo závodu. Na stupních vítězů doplnil jezdce Entropiqu Martin Sirotek z týmu ESET.

Daytona
Daytona
Zdroj: Virtual GP

Po úvodním závodě vévodil týmovou tabulku tým Entropiq, dvojice ve složení Podstata, Matoušek však náskok navýšila už na slušných 18 bodů. S mírným odstupem se poté drží týmy ESET a ERT Racing Team, jak můžete vidět v tabulce níže. Co se týče pořadí jezdců, tak elitní čtveřice je zatím nesmírně vyrovnaná. Závodníci z Entropiqu budou s Lukášem Přádou a Martinem Sirotkem zřejmě svádět tuhé boje po celou sezónu. Další podnik šampionátu zavítá do belgického Zolderu, který určitě nabídne další napínavou podívanou. Nezapomeň si tedy do kalendáře zapsat datum 20. dubna, kdy nás čeká další závod.

Pokud někomu unikla americká zastávka Virtual GP na okruhu Daytona, tak záznam závodu naleznete níže.

Průběžné pořadí jednotlivci
Průběžné pořadí jednotlivci
Zdroj: Virtual GP
Průběžné pořadí týmy
Průběžné pořadí týmy
Zdroj: Virtual GP
Štítky: Virtual GP
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.