Přejít k hlavnímu obsahu

Potvrzeno: d0di se stává novým trenérem Entropiq

5. 2. 2021 | 13:43 Counter-Strike 2
Žádný elitní celek se neobejde bez pořádného trenéra. Tohle moc dobře vědí i v Entropiq, kteří se loni spoléhali na služby kouče forjiho. Jeho dny vedle leckrova týmu jsou ale sečteny a organizace s těmi nejvyššími ambicemi nyní přivádí trenéra od konkurence.
d0di
d0di

CS:GO tým Entropiq má za sebou rozporuplnou sezónu. Přes velkou píli se dlouho nedařilo uhrát žádný pořádný výsledek, který nakonec přišel v tu nejlepší možnou chvíli. Pětice v čele s Michalem 'leckr' Kadlíčkem se stala vicemistrem České republiky, i přesto se však před novou sezónou nevyhnula změnám. Z řad hráčů se s týmem rozloučil Zdeněk 'daxen' Dušek, na jehož místo už v polovině ledna přišel Josef 'MoriiSko' Maurenc. Tento přesun byl odhalen už před oficiálním představením, protože Entropiq vstoupili do nové sezóny ligy ESEA, kam bylo potřeba už dříve potvrdit soupisku. Ta však kromě hráčské změny dala najevo ještě jednu jinou.

S týmem už nadále nepokračuje mistr ČR z předloňského roku Matej 'forji' Kmiť, který setrvává alespoň v organizaci jako takové. Součástí Entropiq byl totiž už před složením CS:GO týmu, takže jeho pozice byla víc než o trénování. Jeho křeslo pro letošní sezónu zaujme Jozef 'd0di' Kiss, který s týmem pracuje už několik týdnů, ale oficiálně byl v černo-zeleném dresu představen až nyní. Entropiq se původně zajímala o Michala 'KETUBOR' Csontoše, který ale upřednostnil nabídku SINNERS a druhou volbou byl právě bývalý trenér Sampi.Tipsport. D0di ale patří mezi domácí špičku, a právě struktura tohoto týmu by mohla ukázat jeho schopnosti naplno.

CS:GO tým Entropiq pro rok 2021:

 Česká republika Michal 'leckr' Kadlíček
 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný
 Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský
 Česká republika Jan 'HONES' Urválek
 Česká republika Josef 'MoriiSko' Maurenc

 Slovensko Jozef 'd0di' Kiss – trenér

Štítky: Entropiq, d0di
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.