Přejít k hlavnímu obsahu

Pravděpodobně se chystá nový herní mód Spike Rush!

23. 5. 2020 | 17:33 VALORANT
Data mineři se opět činí a odkrývají nám pravděpodobně nový herní mód nesoucí název Spike Rush. Dle informací by se mělo jednat o unikátní režim s rychlým tempem a hromadou různých buffů, nechme se tedy překvapit!
Valorant Spike Rush
Valorant Spike Rush

Data miner FloxaY se podělil na Twitteru o svůj nejnovější úlovek z Valorantu, kterým je dost možná zbrusu nový herní mód pojmenovaný Spike Rush. Podle dostupných informací to vypadá na zábavný mód s rychlým průběhem, délka hry by se tedy měla pohybovat maximálně mezi 8 až 12 minutami. S přihlédnutím k faktu, že současné kompetitivní zápasy zaberou průměrně 30 až 40 minut, tak nový mód by měl především potěšit časově vytížené jedince a příznivce rychlých her.

Z odkrytých dat je dále zřejmé, že hráči budou mít k dispozici hromadu dočasných buffů, jako je Health Regen, Damage Boost, Enemy Reveal a konečně Speed Boost, tedy buff, který už byl dříve nalezen v souborech uzavřené bety hry. Tento rychlostní buff pravděpodobně navýší rychlost pohybu jednotlivým agentům, nebo možná celým týmům.

Valorant má oficiálně vyjít již 2. června, není však zatím jasné, jestli se spuštěním bude k dispozici i tento nový mód. Kdo ví, jestli se ho vůbec někdy dočkáme, vývojáři v současnosti testují mnoho různých novinek a záleží pouze na nich, které z nich se dostanou přímo do hry. FloxaY však již veřejnosti předčasně odhalil jednotlivé ranky z hodnocených her, takže o důvod víc mu věřit a doufat v nový zábavný mód!