Přejít k hlavnímu obsahu

Premiéra Party royale! Odpočiňte si od otravných tryharderů

8. 5. 2020 | 19:54 Fortnite
Už vás nudí nechávat se zabíjet hráči, kteří si myslí, že public lobby je šampionát? Věřte, že nejste jediní, Epic Games totiž přidalo do hry herní mód "Party Royale" který slouží čistě k oddechu od běžného battle royale módu.
Party Royale
Party Royale

S updatem 12.50 přišel do hry nový herní mód Party Royale, kde se spawnete na malém ostrově jménem Papaya. Ostrov je plný různých miniher, nových zbraní které místo olova střílí barvu, dále zde najdete kino, klub a různá vozidla ve kterých můžete i závodit.

Epic Games se rozhodli premiéru tohoto nového herního módu oslavit. Přichystali si pro hráče trojici známých DJů: Deadmous5, Steve Aoki a Dilonna Francise. Jejich show si můžeme poslechnout v sobotu ve 3 ráno středoevropského času, takže pokud si tento event nechcete ujít, nastavte si budíky. Každý hráč který se připojí od pátku do neděle na Party Royle, obdrží nový batoh v podobě křídel, které reagují na hudbu. Takže se určitě nenechte připravit o možnost přidat si nový batoh do své kolekce. Především si ale užijte kopu zábavy, která na vás nově čeká!

Nový back bling