Přejít k hlavnímu obsahu

Přijde odplata? SINNERS vyzvou ve šlágru 9. kola Tipsport COOL ligy CZC.eSubu

7. 9. 2020 | 08:43 Counter-Strike 2
SINNERS na jaře jednoznačně ovládli domácí scénu, když vyhráli obě tuzemské ligy v dominantním stylu. První souboj proti dvakrát stříbrným eSubákům ale v létě vítězně nezvládli a svou pozici domácích jedniček budou chtít obhájit v pondělí od 21:45 v 9. kole Tipsport COOL ligy.
eSuba SINNERS Tipsport COOL liga
eSuba SINNERS Tipsport COOL liga

Tipsport COOL liga se pomalu ale jistě dostává do rozhodující fáze a i přes zmiňovanou prohru s eSubou mají nejlépe nakročeno SINNERS, kteří po osmi odehraných zápasech drží první příčku s 21 body. CZC.eSuba se ale po krátké pauze mezi sezónami dostala do velkolepé formy a k prvnímu místu nemají daleko. Mrzet benq1ho a spol. budou určitě bodové ztráty s Dark Tigers, proti nimž v obou vzájemných zápasech prohráli na mapě Nuke. 

Mysleli sme si, že eSuba bude chcieť ten Nuke meniť, ale hrali trochu inak, ako v našom prvom dueli, lebo ste aj videli, že za CT stranu nám to vyhovovalo viacej ako minule. Hrali dobre a nám hodne pomohlo viacero clutchov a aj trochu toho šťastia.

přiznával po druhém vítězství nad CZC.eSubou MAXX z DTG.

Modrá krev se ale v létě rozhodně bude řadit na čelo peletonu, který chce právě SINNERS sesadit z trůnu. Vzhledem k dosavadním výsledkům SINNERS to bude ale ohromně složitý úkol. Jarní šampioni totiž s beastikem vypadají zpět v největší formě a kvalitu potvrzovali i v kolech, kdy museli hrát více utkání v jeden den. Individuální síla týmu SINNERS byla vidět hlavně v jednostranných výhrách nad Sazka.Brute (16:7) a poté i nad obávanými Enterprise (16:4), které porazili v době, kdy právě oni obývali nejvyšší stupínek Tipsport COOL ligy. I proto NEOFRAG, ZEDKO či Cannie vévodí individuálním statistikám.

CZC.eSuba se bude dozajista chtít inspirovat prvním vzájemným duelem v letním splitu, ale také ztrátami SINNERS v Sazka eLEAGUE. SINNERS totiž ztratili vysoké vedení proti Entropiq na mapě Nuke (13:16), Sampi zase dokázali udolat hvězdné soupeře celkem jednoznačně na Infernu (8:16). V posledním vzájemném duelu mezi SINNERS a eSubou zářil na Vertigu hlavně NIO, který asi jako jediný hráč v probíhajícím splitu Tipsport COOL ligy dokázal zastínit NEOFRAGa a pokud by se podobným výkonem dokázal prezentovat i v pondělním šlágru, CZC.eSuba by se k výhře dostávala výrazně snáz.

NIO tam obecně zkouší dávat open fragy a celkově nám pomáhá taková ta dobrá nálada, protože jsme teď daleko sebevědomější, než v prvním splitu. My se popravdě nedívali na SINNERS a spíše si hráli tu svoji hru. NEOFRAG neměl nějak formu, hlavně za ty CTčka a NIO si tam s ním docela pohrál

chválil blogg1s svého spoluhráče po výhře nad SINNERS

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga