Přejít k hlavnímu obsahu

Příští sobota přinese Last Call turnaj o 14 míst na Samsung MČR mobile

10. 10. 2019 | 19:30 Clash Royale
O účastnících Samsung MČR mobile v Clash Royale bude jasno již po příštím víkendu! V sobotu 19. října nás totiž čeká Last Call turnaj, ve kterém se rozdá hned 14 z celkových 16 míst v Brně.
Samsung MČR mobile 2019
Samsung MČR mobile 2019

Uzavřené finále poslední turnajové série, které určí finální pořadí dle nasbíraných MČR bodů, je tu již zítra a kvalifikační sezóna na Samsung MČR v mobilních hrách se tedy pomalu, ale jistě blíží ke konci. Co na nás tedy po zítřejším měsíčním finále ještě čeká? Po konečném sečtení bodů obdrží dva hráči s celkově největším bodovým ziskem přímou pozvánku do Brna, o zbylých 14 účastnících nejprestižnější domácí akce se ale takto jednoduše rozhodovat nebude.

Samsung MČR mobile

Na 3. až 30. umístěného bude čekat tzv. Samsung Last Call turnaj, v němž si to všech 28 hráčů o zbylých 14 míst rozdá již příští víkend v náročném turnaji, nímž na samotné Samsung MČR v mobilních hrách projdou opravdu jen ti nejlepší. Účastnící budou na úvod rozděleni do čtyř skupin po sedmi (do každé budou přiděleni dva hráči z TOP 8, o jejich zbylé podobě rozhodne los dle jejich umístění). Ty se odehrají klasickým systémem každý s každým a postup na Mistrovství v nich bude čekat vždy na trojici nejlepších. Pro ty, stejně jako pro naopak trojici nejméně úspěšných, bude logicky turnaj končit, hráči ze čtvrtých míst se ale ještě utkají v jedné menší skupině. Z ní bude postup čekat na dva nejlepší.

Samsung MČR mobile 2019

Samotné zápasy se bude hrát klasicky na tři výhry, před každým zápasem si pak navíc hráči budou muset vybrat jednu kartu, kterou ani oni ani jejich soupeři nebudou moci v daném souboji použít. Celé klání bude samozřejmě streamováno, příští sobotu 19. října budete moci od samotného začátku turnaje až do té doby, než budeme znát všechny postupující, sledovat ty nejlepší CZ/SK Clash Royale hráče v akci na našem Twitch kanále.

Samsung MČR mobile
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend