Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální hráč z Nigérie pokořil světový rekord, hrál 58 hodin v kuse

22. 5. 2020 | 09:00 EA SPORTS FC 24
Profesionální hráč FIFA 20 z Nigérie, Dox, se nedávno rozhodl pokořit Guinessův světový rekord za "nejdelší videoherní maraton ve fotbalovém simulátoru" a nakonec se mu to podařilo. Stálo ho to 58 hodin téměř nepřetržitého hraní a nyní jen čeká, než společnost Guiness World Records jeho výsledek potvrdí.
Daniel Ose
Daniel Ose

Daniel "Dox" Osemeudiame začal svůj nelehký úkol 14. května. Jeho cílem bylo překonat dosavadní rekord, který nahrál Christopher Cook v roce 2014. Ten vydržel hrát 48 hodin, 49 minut a 41 sekund.

Poté, co Daniel tento rekord překonal, setrval u monitoru dalších 10 hodin navrch, aby se ujistil, že ho jen tak někdo nepřekoná. V tento moment se svým týmem Sinister5 a svými fanoušky netrpělivě očekává potvrzení společností Guiness World Records.

Daniel si teď pravděpodobně užívá zaslouženého spánku. Musíme poznamenat, že dodržel veškerá společností určená pravidla, například za každou hodinu hraní si dal povolenou desetiminutovou pauzu. Účel takových pravidel je minimalizovat dopad výkonu tohoto kalibru na lidské zdraví.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: rekord, Dox