Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální hráči se zlobí kvůli zrušeným turnajům

18. 2. 2021 | 17:35 Fortnite
Kvůli bugu musely být posunuty významné Fortnite soutěže, což ještě více pohněvalo už takhle frustrovanou komunitu.
Fortnite
Fortnite

Snižování prize poolů, odcházející esportové organizace a teď k tomu ještě rušení turnajů – kompetitivní scéna Fortnite nezažívá lehké časy, zvláště nyní, když společnost Epic Games oznámila, že Friday Nite Bragging Rights, Solo Cash Cup a Trios Cash Cup se neuskuteční kvůli blíže nepopsanému bugu. 

„Našli jsme řešení náročné na zdroje a rozhodli jsme se zaměřit naše úsilí na FNCS, abychom zajistili dokončení druhé kvalifikace. Všechny původní plány se vrátí příští týden,“ uvedl Epic skrze sociální média. 

Zprávy rozzlobily už takhle frustrovanou komunitu, svou nespokojenost se současnou situací na soutěžní Fortnite scéně vyjádřili i někteří vysoce postavení členové. Mack „Mackwood“ Aesoph nazval toto rozhodnutí hloupým, neboť hráči, kteří se na FNCS již kvalifikovali, nemají na tento víkend žádné události, na nichž by mohli hrát. 

Ronaldo z NRG byl ještě ostřejší, nazval Epic Games „pitomou společností“ poté, co kvůli bugu přidali k SypherPK cupu 30 minut navíc, ačkoliv hráči se nemohli zařadit do fronty po hodinu a půl. Ne všichni reagovali takto ostře, vítěz World Cupu Kyle „Bugha“ Giersdof měl klidnější odpověď. Žádá Epic Games, aby nechali kvalifikované hráče hrát v druhém týdnu.

Epic Games slíbili, že na opravě problému už pracují. Podle nich by mohly být turnaje zpátky během týdne a to hlavně FNCS. 

Souhlasíte se zrušením turnajů jako vhodným řešením?

Možnosti výběru
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Fortnite, FNC, Bugha, mackwood