Přejít k hlavnímu obsahu

Team BRUTE po hlavní zpravodajské relaci ČT1 dostal širší prostor tentokrát v pořadu Studio 6

17. 2. 2020 | 17:42 Counter-Strike 2
Team BRUTE si dal v rámci své profesionalizace za cíl se čím dál častěji ukazovat v mainstreamu a tím rozšiřovat obor jméno esport. První zajímavá vlaštovka přiletěla už nyní, v polovině února, kdy se štáb České televize zastavil za jedním z hráčů i v tréninkových prostorách týmu. Pár dní poté se role obrátily a zástupci týmu dorazili do ČT.
Team BRUTE ČT1
Team BRUTE ČT1

UPDATE 17. 2.: Po úvodním dvouminutovém segmentu v rámci samotných Událostí na ČT1 se Team BRUTE tři dny na to ukázal i ve Studiu 6, kam dorazili na živý rozhovor hned tři hosté – investor Petr Andrýsek, manažer Tomáš Müller a CS:GO hráč Filip 'AJTT' Dolenský. Každý čelil otázkám od moderátora na svou náplň práce v profesionálním herním týmu a sám investor také nadhodil například částku, kterou do BRUTE napumpoval.

Skloubit plnohodnotné profesionální hraní a studium není jenom tak. V Událostech na ČT1 se o tom v pátek 14. února rozpovídal Filip 'AJTT' Dolenský, který je součástí nového profi týmu BRUTE a na střední škole si díky svému nadání vysloužil individuální plán. Ač jde o krátký segment, tak dostat podobnou reportáž do hlavní zpravodajské relace jediné české veřejnoprávní televize, je opravdu povedení kousek na cestě této organizace.

Kromě AJTTa prozradil pár slov i trenér týmu Jozef 'd0di' Kiss, cíle BRUTE pak nastínil CEO Tomáš Müller a investor Petr Andrýsek, kteří patří mezi hlavní strůjce celé profesionalizace. Je s potěšením, že celá víc než dvouminutová reportáž se zvládla v tak krátkém čase zaměřit na různé části práce profesionálního hráče, kromě AJTTova jasného cíle úspěšně dodělat maturitu se ke slovu dostal i kondiční trenér Dominik Trkan.

Každá podobná osvěta našeho milovaného esportu v televizi je samozřejmě super a těšíme se na další budoucí kroky BRUTE za jasným cílem, který máme všichni se společným zápalem – dostat esport do mainstreamu!

Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.