Přejít k hlavnímu obsahu

První epizoda roku 2020 odstartuje dlouhodobou soutěž o 240Hz monitor od Samsungu

6. 1. 2020 | 22:00 Prima COOL
Televizní magazín COOL Esport se po vánoční pauze zase vrací na vaše obrazovky! První díl nového roku mimo jiné také odstartuje další dlouhodobou soutěž.
COOL Esport
COOL Esport

Užili jste si Vánoce? My věříme, že ano, jedna smutná věc na tomto jinak pro většinu lidí jedním z nejšťastnějších období v roce tu ale stejně byla – absence oblíbeného pořadu COOL Esport. Smutnit už ale nadále nemusíte, již tuto sobotu se totiž zase vrací na vaše obrazovky! První epizoda nové sezóny přinese mimo různých oblíbených rubrik, rozhovoru či aktualit ještě jednu věc, která vám nepochybně vykouzlí úsměv na tváři. I v roce 2020 totiž budete moci s magazínem COOL Esport něco pěkného vyhrát.

Na úvod se bude hrát o nabušený monitor 27" Samsung C27RG50. Ten disponuje prohnutým displejem a také obnovovací frekvencí 240 Hz, díky čemuž je přímo perfektní volbou pro vášnivé gamery. To dokazuje i to, že je to hlavní monitor PUBG Europe League. Soutěžit o tento monitor budeme až do 4. dílu a pro to, abyste ho měli šanci vyhrát, nemusíte dělat nic složitého. Stačí pozorně každou epizodu sledovat a na konci správně odpovědět na otázku. Tak hodně štěstí, vidíme se v sobotu ve 13:15 na Prima COOL!

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend