Přejít k hlavnímu obsahu

R6L organizují další Rainbow Six Siege ligu pro PS4

3. 6. 2020 | 12:41 Rainbow Six: Siege
Pokud jde o esport, nejčastěji se setkáváme s kompetitivním hraním na počítačích, či mobilních telefonech. Nyní ovšem potěšíme všechny příznivce Playstationu, protože R6L přichází s novou ligou pro hru Rainbow Six Siege. Takže popadněte ovladače a neváhejte se přihlásit.
R6L
R6L

Organizace R6L se na domácí scéně zaměřuje na konání turnajů, především pak na ligy ve hře Rainbow Six Siege. Radost budou mít určitě příznivci esportu a kompetitivního hraní z řad konzolových hráčů, protože tato liga, včetně menších turnajů, je pořádána na platformě Playstation 4. Na své si určitě příide každý, jelikož si hráči mohou vybrat z turnajů, kde se proti sobě postaví v každém týmu 2 či 5 hráčů, ovšem hlavní důraz a zájem se týká zmiňované Rainbow Six ligy.

První liga, nesoucí název R6 PS4 Liga CZ/SK 2020, která na domácí scéně probíhala již od konce ledna, a v níž se nakonec utkalo 10 týmů v čele s vítěznými Nessus Gaming, je již za námi. Protože se liga setkala s velkým zájmem a kladnou zpětnou vazbou, rozhodli se v ní R6L pokračovat a zrovna v současné době probíhá první sezóna nového formátu ligy, která pomalu směřuje k play-off, kde se mezi sebou utkají nejsilnější týmy.

Pro ty z vás, kteří by se rádi přihlásili, máme dobré zprávy, protože liga pokračuje a v plánu je druhá sezóna, která odstartuje 26. června a zájemci mohou začít s registracemi již od 10. června. I když liga bude prioritním zájmem organizace, i nadále se budou pořádat turnaje a jednou za sezónu Grand Cup, kde budou mít hráči možnost si zabojovat o všelijaké ceny. Sledujte aktuální dění na Facebooku nebo Instagramu!