Přejít k hlavnímu obsahu

Rádi se inspirujete nastavením hry a periferiemi od pro hráčů? apEX vytvořil řešení pro všechny

13. 1. 2021 | 13:03 Counter-Strike 2
Po internetu koluje spousta stránek se seznamem hráčských setupů, které jsou ale ve většině případů neaktualizované, protože profesionální hráči mají ve zvyku pravidelně něco měnit. Jeden se však slitoval a se svými kamarády připravil řešení.
apEX
apEX

Dan 'apEX' Madesclaire z týmu Vitality a jeho dva kamarádi společně vytvořili stránku Params, která spolupracuje přímo s hráči samotnými. Každá stránka s hráčským setupem je tak aktuální, protože ji vyplňují samotní profíci a uveden je přímo datum poslední editace. Pokud se tak rádi inspirujete v herních periferiích, nastavení citlivosti myši, crosshairu nebo třeba rozlišení u samotných hráčů, tak tohle je stránka přímo pro vás.

Na webu sice nenajdete naprosto každého, například z Astralis tam zatím nikdo není, ale na výběr máte z kompletní sestavy Vitality, několika hráčů NAVI nebo třeba desátého nejlepšího hráče světa a špičkového snipera syrsoNa. Oslovená byl ale celá spousta hráčů, takže se databáze bude určitě ještě pravidelně rozšiřovat. Z řad našinců aktuálně na webu najdete oskara a frozena, zatímco STYKO, Zero nebo další hráči SINNERS tam chybí.

oskar
Štítky: apEX, Params
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.