Přejít k hlavnímu obsahu

Razer mění své výrobní linky na výrobu chirurgických roušek

21. 3. 2020 | 12:30 Všechny hry
Koronavirus se i nadále šíří, lidé bojují i s nedostatkem ochranných pomůcek, a tak Razer, americká společnost vyrábějící příslušenství pro hráče, plánuje darovat až milion roušek na boj s probíhající pandemií.
Min Liang-Tan
Min Liang-Tan

CEO Razeru, Min Liang-Tan, oznámil, že Razer přemění některé své výrobní linky na výrobu chirurgických roušek, které společnost daruje zemím po celém světě, jež je potřebují. Razer má darovat až jeden milion roušek. Jde o důležitý krok, zvláště jelikož je nedostatek ochranných prostředků problémem po celém světě. Výrobci se od vypuknutí koronaviru snažili udržet krok s poptávkou, což se bohužel nedaří, takže pomoc od Razeru jistě přijde vhod.  

První zemí, jež má roušky obdržet, bude Singapur, kde má firma své hlavní sídlo. Razer hodlá být v kontaktu s různými zdravotními úřady, aby pomohly distribuovat roušky celosvětově. Prozatím se budou vyrábět pouze jednoduché chirurgické roušky, Tan však zvažuje, že by na nich mohlo časem i ikonické Razer logo.

Zbytek našich Razer světových/oblastních kanceláří se také obrátí na příslušné vládní/zdravotní úřady, abychom zjistili, jak můžeme dát přednost naší podpoře a darování chirurgických roušek v různých zemích a oblastech, kde působíme,

uvedl Min Liang-Tan na Twitteru.

Dodal také, že Razer přispěje "extra časem, zdroji, úsilím a talentem." Koronavirus se rozšířil z Číny a obavy z něj ovlivnily i herní průmysl, různé akce jsou rušeny nebo odkládány, o čemž informujeme. Rozhodnutí společnosti by mohlo inspirovat i ostatní, aby následovaly jejího příkladu a pomohly potřebnými ochrannými pomůckami či jinými zásobami. 

PZ
Zdroj: onesports.gg
Štítky: koronavirus, razer