Přejít k hlavnímu obsahu

Red Bull Ultimátní hráč se vrací, vyhraje ten nejvšestrannější

15. 2. 2021 | 08:00 Všechny hry
Po roce je tu znovu Red Bull Ultimátní hráč – unikátní herní soutěž o nejuniverzálnějšího esportového hráče u nás. V online turnajích čeká na účastníky pět různých her. Celkový vítěz získá zájezd na závody Formule 1, a soutěží se o spoustu dalších zajímavých cen.
Red Bull Ultimátní hráč
Red Bull Ultimátní hráč
Zdroj: Zdroj

Pátý ročník této esportové soutěže se skládá z pěti samostatných turnajů zakončených velkolepým finále. Turnaj odstartuje 23. února strategickou mobilní hrou Clash Royale, na ní 2. března naváže jednička mezi fotbalovými simulátory FIFA 21. Třetím herním titulem bude od 9. března taktická střílečka Counter Strike: Global Offensive, o týden později 16. března přijde na řadu akčně-strategická hra League of Legends a na závěr se hráči 23. března projedou na sjezdovém kole ve hře Bike Unchained 2.

Ten nejvšestrannější zvítězí

Red Bull Ultimátní hráč se hraje systémem jeden na jednoho a hráči musí dokázat, že se umí vypořádat s různými formáty. V každé hře musí hráči projít dvěma kvalifikacemi, z nichž nejlepší šestnáctka postupuje do následného finálového turnaje. Vítězové jednotlivých turnajů získají 500 Euro, zásobu energie a ultimátní merchandise.

Red Bull Ultimátní hráč
Red Bull Ultimátní hráč
Foto: Red Bull Content Pool

Není nutné se zúčastnit všech turnajů. Avšak pouze ti, kdo se zúčastní dvou a více turnajů, si zahrají o celkové vítězství a prokáží skutečně svou všestrannost v online hrách. Na své cestě budou hráči průběžně získávat „ultimátní body“, ze kterých se seřadí žebříček 8 nejlepších. Ti si to pak rozdají 3. dubna v grand finále o celkového vítěze. Ten získá zájezd pro 2 osoby na závody Formule 1, PlayStation 5 a spoustu dalších věcných cen.

Každá hra má přiřazeného svého ambasadora, který se stará o její komunikaci a streamování. Diváci tak budou vždy v obraze, co se zrovna děje. Těšit se můžete na známá jména jako Xnapy, blade nebo Seron.

Soutěž o ceny pro všechny

Šanci vyhrát novou konzoli PlayStation 5 a další skvělé herní zařízení máte i v případě, že se nezapojíte do online turnaje. Do 31. března bude na webu redbull.cz/soutez probíhat soutěž o skutečně lákavé ceny. Stačí se zaregistrovat a správně zodpovědět otázky týkající se turnaje Red Bull Ultimátní hráč a jste ve hře i vy.

Termíny jednotlivých turnajů:

  • Clash Royale – 23. 2. a 25. 2. kvalifikace, 27. 2. finále
  • FIFA 21 – 2. 3. a 4. 3. kvalifikace, 6. 3. finále
  • Counter-Strike: Global Offensive – 9. 3. a 11. 3. kvalifikace, 13. 3. finále
  • League of Legends – 16. 3. a 18. 3. kvalifikace, 20. 3. finále
  • Bike Unchained 2 – 23. 3. a 25. 3. kvalifikace, 27. a 28. 3. finále 
  • Grand finále – 3. 4. 2021

Kompletní informace společně s registračním formulářem najdete na redbull.cz/hrac.

Red Bull Ultimátní hráč
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.