Přejít k hlavnímu obsahu

Registrace do virtuální hokejové ligy v NHL 21 jsou v plném proudu!

2. 11. 2020 | 20:00 NHL
Jsi příznivcem kompetitivního hokeje? Tak neváhej a zaregistruj se do ESHL lig a turnajů ve hře NHL 21. Soutěžit můžeš v soutěžním 6v6 módu, nebo arkádovém 3v3 na rybníce.
ESHL
ESHL

Turnaje pořádá Virtual Pro Gaming Hockey League (VPGHL) ve spolupráci s naším portálem, pro tento projekt nesoucí název PLAYzone Virtuální Hokejová Liga (PZVHL). Pro hráče na PlayStationu máme dobrou zprávu, do akce se přidal i web Rivality.eu. S jeho pomocí se PZVHL pokusí vytvořit největší komunitu hráčů NHL z Čech a Slovenska, a to napříč PlayStationem i Xboxem. K tomu může přispět také specializovaný Discord server, jak pro hráče PS4, tak Xboxu. Pokud nemáte zrovna po ruce partu kamarádů, kteří by se k vám bez váhání připojili, nezoufejte, součástí jsou náborové kanály pro volné hráče a kluby. Takže se vám jistě povede najít si tým raz dva. 

A teď už informace o samotných turnajích. Liga (Xbox) a pohár (PS4) začínají 8. listopadu, turnaj v 3v3 na Xboxu se koná 15. listopadu v 18:00 (check-in proběhne od 17:00 do 17:55). Opozdilci budou mít tedy pravděpodobně smůlu, do zápasů máte ale stále ještě času dost, minimálně na to, abyste si sestavili svůj vysněný tým. Na turnaj v 3v3 (Xbox) se můžete registrovat až do 15. listopadu, a to do 15:00. 

Tým PZVHL i Rivality.eu se na vás budou těšit. 

Štítky: PZVHL, Rivality.eu