Přejít k hlavnímu obsahu

Reprezentant MIBR fer obdržel sedmidenní ban, důvodem je prý rasismus

4. 7. 2020 | 20:46 Twitch.tv
Fernando "fer" Alvarenga, reprezentant CS:GO týmu MIBR a velice aktivní streamer, se stává další obětí vlny banů na Twitch.tv. Od streamování si bude muset dát sedmidenní pauzu.
Fer
Fer

Ostřílený rilfer týmu MIBR Fernando "fer" Alvarenga už má zase problémy. Tento brazilský hráč je totiž mimo jiné také vášnivým streamerem, právě od této zábavy si ale na chvíli bude muset dát pauzu. Důvod? Sedmidenní ban přímo od Twitch.tv! Jeho příchod i délku, bohužel pouze ve španělštině, oznámil fer na svém Twitteru, nic víc se ale oficiálně neví.

Jeho fanoušci ale v komentářích samozřejmě začali spekulovat, a vypadá to tak, že fer byl opět potrestán za své rasistické výroky. Tentokrát by se měly týkat toho, že fer na svém streamu minulou neděli používal slovo "mongoloid". Ať už za tím vězí opravdu přímo tato věcička, což vypadá velice pravděpodobně, nebo jde ještě o něco jiného, fer by si na svoji prořízlou pusu měl dávat pozor. Problémům s rasistickými narážkami na streamech už čelil a další potrestání si snad už nepřeje.

Štítky: Fer
miluju videohry a hlavně ligu legend