Přejít k hlavnímu obsahu

Rift Rivals 2019 se blíží

23. 5. 2019 | 20:14 League of Legends
Dva nejsilnější regiony v profesionálním League of Legends - EU a NA, se setkají toto léto na Rift Rivals 2019. Co od tohoto turnaje čekat a koho uvidíme na stage v Los Angeles?
Rift Rivals
Rift Rivals

Severní Amerika a Evropa se hned po souboji na MSI znovu setkají na Rift Rivals, aby rozhodly, kdo je králem Summoner’s Rift a to soubojem tří nejlepších týmů z obou regionů.


Tento turnaj se letos odehraje v Los Angeles v LCS studiu v datu 27. - 29. června. Hry budou vždy začínat ve 21:00 našeho času a vysílání ze studia začne o půl hodiny dříve. Lístky na akci bude možno zakoupit od středy 29. května v 19:00.   

Tři představitelé z NA budou Team Liquid, Cloud 9 a TSM, zatím co z EU regionu uvidíme bojovat Fnatic, G2 Esports a Origen (ve kterém hraje český adc Patrik). Formát je stále stejný jako minulý rok - každý tým bude hrát s každým ve skupinové fázi jednu hru. Vítězný region má možnost counter picku na první tři hry finále a následně bude hrát každý tým s každým sérii Bo5. Nakonec se pak určí vítězný region.

Rift Rivals

Riot také vysvětlil, proč Rift Rivals 2019 budou v Americe a ne v Evropě: “Hostovat Worlds 2019 je velká zodpovědnost a tlak na hostující region, proto EU požádalo NA o hostování Rift Rivals.” 
 

Na letošním Rift Rivals se můžeme těšit na spoustu drama. Utkají se zde proti sobě například finalisté letošního MSI: Team Liquid a G2 Esports. Liquid se bude chtít pomstít za porážku 3:0 a G2 se bude snažit obhájit své vítězství. 
Kdo podle vás vyhraje Rift Rivals 2019? A těšíte se na tento turnaj, který začíná už za měsíc?

Štítky: Rift Rivals