Přejít k hlavnímu obsahu

Riot Games vydává druhou deskovou hru

11. 1. 2020 | 20:49 League of Legends
Již druhá desková hra vzniká pod vizitkou herního studia Riot Games, které stojí za hráči velmi oblíbeným titulem, League of Legends. Hra nese název Tellstones: King’s Gambit a od prvního titulu se výrazně odlišuje.
lol
lol

V roce 2016 uvedl Riot do prodeje Mechs vs. Minions, kooperativní deskovku pro 2 až 4 hráče. Nyní vydává svou druhou stolní hru, Tellstones: King’s Gambit, kterou můžou hrát dva nebo čtyři hráči proti sobě a hlavním smyslem je blafování. Víc toho zatím o hře není známo, pokud se ale chcete dozvědět nejžhavější novinky ohledně vývoje, můžete se přihlásit na webové stránce zde. 

Název hry byl prozrazen již v září, kdy Riot registroval ochrannou známku pro Tellstones: King’s Gambit. Krátce potom se v tipech na PBE serveru objevila zmínka o neznámém králi Santonovi z Demacie, který se vyhnul kontinentální válce díky stolní hře se jménem Tellstones, která se později stala součástí kultury celé Demacie. Riot dodává, že to není jediná deskovka, na které právě pracují, tudíž se do budoucna máme určitě na co těšit.

Štítky: riot
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.