Přejít k hlavnímu obsahu

Ruský tým měl na bootcampu striptérky a i díky nim porazil Fnatic v kvalifikaci na DreamHack

5. 3. 2021 | 13:00 Counter-Strike 2
Velmi netradičně vypadal bootcamp ruského celku GROND. Místo neustálého trénování si hráči krátili své volné chvíle se striptérkami, evidentně se jim to ale vyplatilo. Ve včerejší kvalifikaci na Dreamhack Masters Spring totiž dokázali překvapivě porazit švédskou sestavu legendární organizace Fnatic!
GROND bootcamp
GROND bootcamp
Zdroj: Twitch kanál grond_bootcamp_show

GROND je momentálně 81. nejlepší tým dle HLTV žebříčku, ale i přesto dokázal v kvalifikaci na nejbližší turnaj od DreamHacku projít až do pátého kola, kde je podle předpokladů měli zastavit Fnatic. Nic z toho se ale nestalo, na Trainu totiž těsně zvítězili mladí Rusové a mohli se radovat z postupu do dalšího kola.

Už uplynul více než jeden rok od té doby, kdy se naposledy uskutečnila světová LAN akce. A pro Fnatic je to také už bohužel rok, co se jim nedaří. Sice občas získali nějakou medaili, ale od tohoto celku se čeká mnohem více. Ani příchod mladého Jacka "Jackinho" Ströma Mattssona nezastavil pád světovým žebříčkem. Švédové momentálně okupují až šestnáctou pozici a zdá se, že pád mimo světovou dvacítku bude nevyhnutelný.

Pro GROND je to naopak skvělá vizitka, zvláště když jsme zjistili, co netradičního jim možná pomohlo k tomuto překvapivému výsledku. Striptérky totiž určitě nejsou na každém bootcampu. Slovenský hráč Patrik "Zero" Žúdel na svém Twitteru sdílel malou ukázku toho, co se na bootcampu dělo, a s úsměvem na adresu vedení svého týmu GamerLegion dodal: „Už víte, co potřebujeme.“

Štítky: GROND
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.