Přejít k hlavnímu obsahu

Rychlík Dev1! Kdo umí komentovat rychleji než Eminem?

12. 11. 2020 | 22:23 Counter-Strike 2
Eminem je rapová legenda, kterou milují miliony posluchačů na celém světě. Určitě jste nemohli pominout pojem "Rap God" který odkazuje na jeden z jeho tracků a označují se tak často i momenty, kdy komentátor neskutečnou rychlostí chrlí slovo za slovem.
MČR Eminem
MČR Eminem

Asi vás nepřekvapí, že když jsme se komentátorského týmu na Vodafone MČR v počítačových hrách zeptali na otázku „Kdo rychlostí komentování dokáže konkurovat Eminemovi?” drtivá většina odpovědí zmiňovala slovenského veterána domácí CS:GO scény Dev1ho. Přece jen se ale našlo pár tváří, které na něj ve svém vyjádření zapomněly. Zdatně mu sekunduje třeba DeeThane, který má skvělou průpravu díky své vlastní tvorbě. 

Bananides
Určitě Petr “Xnapy” Jirák, který ale na MČR není a s ním Ivan “Dev1” Lazarov. Tahle soutěž není ani trochu vyrovnaná. V kadenci slov za sekundu u nás dle mého úsudku tito dva nemají moc soupeřů. Není to jen o tom, že umí mluvit bleskově rychle, to z nás komentátorů zvládne vícero adeptů. Oni se totiž při vyšších rychlostech nezadrhávají a zní to přirozeně, nikoliv na sílu. Zkrátka a dobře to k nim patří.
Blade
Všichni víme, že plno komentátorů to tu umí rozjet, ať už je do Dee, Banán nebo třeba Joshua, ale pravej komentátorskej Eminem pochází z Bratislavy! Není to nikdo jiný než náš pan kolega Dev1.
DeeThane
Asi já a Ivan. Já mám průpravu z hudby a Ivan má průpravu díky hádkám se slečnama s umělýma prs…. NE, UŽ TO MÁM ZASE V HLAVĚ.
Striker
Myslím si, že nikdo nemá na Dev1ho. A nejen v rychlosti komentování, ale i v jezení. Jestli ho někdy někdo viděl u talíře, ví o čem mluvím. Mom's spaghetti.
Storm
Nesměle řeknu první sám sebe - simply proto, že třeba u komentování Rocket League to často ani nejde jinak, než se inspirovat právě tímto ikonickým rapperem. Z nějakýho blíže neurčitýho důvodu mám občas tendenci inklinovat k řekněme masochističtějšímu pojetí komentáře, zda to ale zní dobře, či ne, už nechám spíš na vás. Nebudu lhát, další den mluvím jak po dvoudenní kalbě na chatě s kámošema.

Co se týče kolegů, tak bych určitě řekl, že hlavními favority na win v této disciplíně jsou DeeThane a Dev1, myslím, že většina diváků již sama poznala jejich rétorickou kadenci při nespočtu příležitostí. U Deeho to je určitě dáno i jeho hudební kariérou! :)

Stay tuned a připravte své reproduktory, protože “chyba nebude na Vašich přijímačích”. Kdo pochytí referenci, má u mě na dalším MČR barevně nespecifikovaného bludištáka a to se vyplatí! (Pokud by bludišťák nebyl dostupnej, garantuju Vám Banána :D)
KAPARZO
Tady bylo rozhodování jednoduché. Eminemovi se může vyrovnat jedině Dev1!
Shadye
Já, protože jsem slim shadye. A Dev1 s Deem to taky zvládnou. Ale nice try redakce.
Lelek
Určitě jeden z dvojce DD - Dev1 a Dee. Dřív se tou rychlostí snažili prezentovat daleko víc, teď už to tak často nebývá, žeby stáří? :P Haha to ještě určitě ne a na MČR se nějakého Eminema určitě dočkáme. :)
Dev1
Ale tak seba určite počítať nebudem. Navyše ma často úplne v pohode stíha DeeThane, predsa len má už nejaký tréning a myslím si, že sa v tomto pri dobrých akciách dobre dopĺňame. Hlavne na MČR v dobe gradfinále sa väčšinou dostávame do takého hajpu, že si krásne zvládneme sekundovať pri mnohých akciách.
MČR
Štítky: MČR